Trabzon Dolmuşçular ve Otomobilciler Odası Başkan Adayı Önemli Açıklamalarda Bulundu

"Mücadele edeceğiz"

Trabzon Dolmuşçular ve Otomobilciler Odası Başkanlık seçimlerine sayılı günler kaldı. Başkanlığa adaylığını açıklayan ve çalışmalarını sürdüren başkan adayı Hüseyin Turgut Aydın şoför esnafının sorunlarına çözüm bulmak için yola çıktıklarını söyledi. Aydın Trabzon'da bir restoran da düzenlenen toplantıda basın ve şoför esnafı ile bir araya gelerek önemli açıklamalarda bulundu. Aydın burada yaptığı açıklamada, " Şoför esnafına yemek veriyorlar. Rekabet olmayınca şoför esnafını görmüyorlar. Ömer bey evraklar diyor. Evrakları birlikte düzenlediler. Turan Altuntaş'ın bütün pisliklerini örten sensin. Burada herhangi bir şikayet dilekçesi var mı yok. Bunların ikisi de birbirini aklamanın peşinde" dedi.

"KAPILARIM KAPALI"

Aydın yaptığı açıklamada şoförler arasında ayrım yapıldığına vurgu yaparak ötekileştirmeye son vereceklerini söyledi. Aydın, "1600 üyenin bir tane Hüseyin Turgut Aydın'ı var. Mücadele edecek tek kişi benim. Şoför esnafının bir kuruş parasını kimseye yedirmem. Yiyenlerden de alırım. Şoför esnafı bu gidişata dur diyecek. Ben ittifak konusunda kapılarımı kapattım. Biz mücadele verdik insanların derdini dinledik 12 yılda hiç bir durakta barış olmadı. Son 12 yıldan beri insanlar hep kavga etti. Bu insalar hep birbirine düşürüldü. Hep kavga devam etti. Paylaşım olmadı ötekileştirme oldu" ifadelerini kullandı.

"KADINLAR YER ALACAK"

Aydın kadınların da artık odada görev alacağını ifade ederek, "insanların eksiklikler için aday oldum. Yalanla dolanla seçim almaya çalışıyorlar. Kazanan şoför esnafı olacak. Bayanlar odamızda görev alacak. Biz verdiğimiz sözün arkasındayız. Biz her şeyimizi ortaya koyduk" diye konuştu. Aydin'ın yönetim kurulu listesi Engin Koç, Gültekin Soylu, Hasan Bayram, Fuat Büyükcivelek, Muhammet Altun, Erol Aksoy, Enver Keleş ve Nagihan Yılmaz'dan oluştu

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber