TRABZONSPOR FARK YARATMAYA DEVAM EDİYOR

Trabzonspor Basketbol Kulübümüz, sosyal sorumluluk projelerini sürdürüyor. Geçmişte birçok projeye imza atan Bordo-Mavili kulübümüz, bugün de Trabzon Fatih Anadolu Lisesi öğrencileri ile bir araya geldi. Takımımızın kaptanı Alper Saruhan ve takımımızın Nijeryalı oyuncusu Chris Obekpa ile onlarca öğrenciyi buluşturan kulübümüz, oyuncular ve öğrencilerin kaynaşmasını sağladı.

Karşılıklı soru cevap halinde geçen etkinlikte öğrenciler, basketbol ve basketbolcularla ilgili merak ettiklerini Saruhan ve Obekpa ile paylaştılar. Yönetim Kurulu Üyelerimiz Alpaslan Beşli, Selim Emre Ar ve Engin Harbutoğlu’un katıldığı etkinlikte öğrencilerin en çok üzerinde durdukları konular ise basketbolcuların yaşamları, Alper Saruhan’ın diyabetle birlikte basketbol hayatını sürdürmesi, Obekpa’nın Nijerya’da bir kabilenin prensi olması ve kişilikleri ile gelecekleri konuları oldu.

Etkinliğin ardından Trabzon Fatih Anadolu Lisesi müdürü, öğretmenleri ve öğrencileri, takımımızın oyuncuları ile hatıra fotoğrafı çektirdiler. Kulübümüz ise üzerinde oyuncularımızın imzalarının bulunduğu basketbol topunu Fatih Anadolu Lisesi’ne hatıra olarak hediye etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber