banner240
banner237
banner238

TRABZONSPORLU  ATICILAR  12'DEN  VURDU
Trabzonspor Atıcılık Takımı 14-18 Ekim 2017 tarihleri Mersin Erdemli ‘de düzenlenen Ateşli Silahlar Türkiye Şampiyonası müsabakalarında 3 takım birinciliği kazandı.
Bordo-Mavili atıcılar, ferdi olarak toplamda 3 altın , 1 gümüş ve 1 bronz madalya kazanırken, iki Yeni Türkiye rekoru kırdılar.
  Antrenör Zeki Altıntaş,yaptığı açıklamada, ‘’ Trabzonspor kulübü atıcılık takımının, başarılı olmasında emek ve katkılarını esirgemeyen kulübümüz yöneticilerine ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz’’ şeklinde konuştu.
İKİ YENİ TÜRKİYE REKORU
  Genç erkekler kategorisinde 1- Mehmet Salih YILDIZ (Trabzonspor) ) Türkiye şampiyonu olurken final atışlarında yeni Türkiye rekoru kırdı. Eski rekor Trabzonspor takım arkadaşı Taha Şükrü Baltacı’ya aitti. Genç erkekler takım yarışmasında Bordo-Mavili kulübü temsil eden Evren Türkmen(Trabzonspor)) ,Taha Şükrü Baltacı (Trabzonspor))ve Mehmet Salih Yıldız(Trabzonspor) takım olarak birinci oldu.
  Yıldız bayanlar kategorisinde yarışan Melisa Şimşek ise (Trabzonspor) Türkiye şampiyonu olurken ,kendine ait olan Türkiye rekorunu ,yeni Türkiye rekoru kırarak geliştirdi. Genç bayanlar kategorisinde de Dora Çelik(Trabzonspor), Nazlı Küçüktepe(Trabzonspor) ve Özgenur Şener (Trabzonspor) takım olarak Türkiye şampiyonu olmuşlardır. Yıldız erkeklerde yarışan Berat Kaan Aydın (Trabzonspor) 3. olarak bronz madalya kazandı.
Genç erkekler 3×40 yarışmalarına katılan (Trabzonspor) sporcuların dereceleri:
  Genç erkekler kategorisinde 1. Mehmet Salih Yıldz (Trabzonspor ) 2. Taha Şükrü Baltacı (Trabzonspor), 4.Evren Türkmen (Trabzonspor) oldu.
  Genç erkekler takım yarışmasında Trabzonspor’u temsil eden Evren Türkmen, Taha Şükrü Baltacı ve Mehmet Salih Yıldız takım olarak birinciliği elde ettiler.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber