TÜRKİYE GENÇLİK VAKFI ARAKLI TEMSİLCİLİĞİ

Türkiye Gençlik Vakfı Araklı Temsilciliği yönetim kurulu Araklı’da kaymakamlık ve belediye ziyaretleri gerçekleştirdi.

2014 yılında faaliyetlerine başlayan, eğitim, sosyal ve kültürel alanlar başta olmak üzere birçok alanda faaliyetler yürüten Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA), Araklı’da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. TÜGVA Araklı Temsilciliği sırasıyla Araklı Kaymakamı Ahmet Günaydın, Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi ve iş adamı Bayram Halil’i ziyaret etti. Ziyaretlerde TÜGVA Araklı Temsilcisi Gazi Mehmet Sarı ile yönetim kurulu üyeleri Vedat Yurtbay, Fatih Yılmaz, Fatih Aktaş, Salih Bayraktar, Kadir Sarı, Osman Özkan, İdris Akyıldız, Oktay Hüseyinoğlu, Fatih Öztürk, Mustafa Beşir ve Adem Akyıldız hazır bulundu.

GÜNAYDIN: “KATKI SUNMAK MUTLU EDER”

Kaymakamlık ziyaretinde, TÜGVA’nın gençlere yönelik hazırlayacakları projelere desteğe hazır olduklarını belirten Araklı Kaymakamı Ahmet Günaydın, “Araklı gençliğinin ülkesine ve milletine daha faydalı bireyler olarak yetişmesinde yardımcı olacak projelerde destek olmaya hazırız. Okuyan, değerlerine bağlı olan bir nesil yetiştirmede katkı sunmak bizleri de mutlu eder. Araklı’da buna öncülük edecek olan TÜGVA Araklı Temsilciliği’ne çalışmalarında başarılar diliyorum” şeklinde konuştu. Günaydın ziyaretten ötürü memnun olduğunu ifade ederek teşekkür etti.

ÇEBİ: “GENÇLERİN YANINDAYIZ”

Araklı Belediyesi ziyaretinde, Araklı’da gerçekleştirilen ve gelecekte hayata geçirilmesi planlanan projelerden bahseden Belediye Başkanı Recep Çebi, genç yaşından itibaren toplumun yararına olan projelerin içerisinde yer aldığını vurgulayarak 80’li yıllarda Araklı’da tiyatro oynattıklarını TÜGVA’nın da Araklı’da yapacağı projelerde yanlarında olacaklarını söyledi. Araklı Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Akgün’ün de hazır bulunduğu ziyarette Çebi, “Araklı turizm olarak, konum olarak, yatırım olarak her geçen gün değer kazanıyor. Gençlerimizi de bu gelişimin içine dahil etmemiz gerekiyor. Bunun için TÜGVA’nın yapacağı faaliyetler bizler için son derece önemli. Okullarımızda gençlerimizi bilgilendirmeye, bilinçlendirmeye yönelik faaliyetler gelecek neslin iyi yetişmesi konusunda önem arz ediyor. Bu gibi çalışmalar özveri ve feragat ister. Birlik ve beraberlik devamlılığın sağlanmasındaki en önemli faktördür” ifadelerini kullandı. Ziyaretten ötürü teşekkür eden Çebi, Araklı için atılacak olumlu her adımın yanında ve destekçisi olacakları mesajını verdi.

SUÇTAN UZAK KÜTÜPHANEYE YAKIN

Ziyaretler kapsamında son olarak işadamı Bayram Halil’i ziyaret eden TÜGVA Araklı Temsilciliği yönetim kurulu üyeleri, Halil’le gençlere yönelik yapacakları faaliyetleri konuştu. TÜGVA Araklı Temsilcisi Gazi Mehmet Sarı ziyaretler kapsamında bahsettiği, gençleri okumaya, araştırmaya ve ilim, irfana yönlendirmeye yönelik projelerin içeriği hakkında bilgiler verdi. Siber suçlarlar ilgili Araklı’da gençleri bilinçlendirme konusunda bir çalışma yaptıklarını söyleyen Sarı, “Gençlerimizi kütüphanelere çekmek ve suçlardan uzak tutmak, hayırlı birer birey yetişmeleri için çalışıyoruz” dedi.

İŞADAMI BAYRAM HALİL’DEN 1 YILLIK DESTEK

İş adamı Bayram Halil, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ülkenin geleceği için çizdiği yolda yürüyecek oluşumlara desteğe her zaman hazır olduklarını söyleyerek, “Araklı başta olmak üzere Trabzon ve ülke için atılacak faydalı her adımın arkasındayım. Vakfın Araklı’da faaliyete geçmesi bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Vakfın faaliyetlerine destek olmak için gereken katkıyı sunmak

görevimiz” diyerek vakfın Araklı’da bulunan binasının bir yıllık kirasını karşıladı. TÜGVA’nın ziyaretinden ötürü memnuniyetini ifade eden Halil, ülkesinin geleceğini düşünen ve bunun mücadelesini veren gençlere karşı yardım ellerinin her zaman açık olduğunu söyledi. TÜGVA Araklı Temsilciliği Yönetim Kurulu Üyeleri iş adamı Bayram Halil’e yardımından ötürü teşekkürlerini ifade etti. Ziyaretler çekilen hatıra fotoğraflarıyla son buldu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber