banner240
banner237
banner238

Ustalar Trabzon'da buluştu
Karadeniz Teknik Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından düzenlenen ‘Usta buluşmaları’ söyleşisinin bu ayki konukları, Anadolu Ajansı Fotoğraf editör Yardımcısı Bülent Teoman Uzun, Doğan Haber Ajansı Muhabiri Osman Şişko ve Depo Photos adına çalışan foto muhabiri Osmancan Gürdoğan oldu.
Foto Muhabirleri Derneği,  Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın da desteği ile usta foto muhabirlerini genç üniversitelilerle buluşturdu. Türkiye ve dünyada görev yapan foto muhabirinin, gelecekteki gazeteciliğin konuşulduğu söyleşide Uzun, Şişko ve Gürdoğan, üniversite öğrencileriyle tecrübelerini paylaştı. Karadeniz Teknik Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Haydar Akyazı söyleşi öncesi katılımcılara teşekkür ederek bu tür faaliyetlerin süreceğini söyledi. Anadolu Ajansı Fotoğraf editör Yardımcısı Bülent Uzun Haber fotoğrafçılığı sunumu yaptı. , Doğan Haber Ajansı Muhabiri Osman Şişko, meslek olarak gazeteciliği seçeceklere sürekli yazmalarını, okumalarını ve fotoğraf çekmelerini tavsiye etti. Depo Photos adına çalışan foto muhabiri Osmancan Gürdoğan 15 Temmuz gecesi çektiği “Yılın Basın Fotoğrafı 2017” ödülüne layık görülen fotoğrafın hikayesini öğrenciler ile paylaştı.
1985 yılından bu yana aralıksız olarak düzenlenen Yılın Basın Fotoğrafları yarışmasının 2017’nin ödül alan karelerinden oluşan sergide yine bu projemiz kapsamında KTÜ İletişim Fakültesinde yapılan bu söyleşi sonrası açıldı

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber