banner240
banner237
banner238

VALİ SARIFAKIOĞULLARI'NDAN TMO YA ZİYARET
TMO’nun fındık alımlarına tüm hızıyla devam etiğini belirten Vali Sarıfakıoğulları, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada ileri tarihli olan randevuların öne çekilerek, fındık alımlarının daha da hızlandırıldığını söyledi.
 
Vali Sarıfakıoğulları açıklamasının devamında “Alım Fiyatlarımız Giresun kalite 10.50 TL/Kg – Levant kalite 10.00 TL/Kg’dır. Bugün itibariyle 44 alım noktasında 36 bin üreticiden 60 bin ton fındık satın alınmıştır. Ürün bedeli olarak üreticilerimize 420 milyon TL ödeme yapılmıştır. Önümüzdeki hafta 180 milyon TL daha ödeme yapılacaktır.
 
Üreticiler randevularını www.tmo.gov.tr internet adresinden ve alım noktalarından alabilirler. Önümüzdeki günler için 40 bin üreticiye, 90 bin ton fındık randevusu verilmiştir. Randevuların gerçekleşme oranı %70 civarındadır.
 
Randevusunu öne almak isteyen üreticilerimiz TMO işyerleriyle irtibata geçebilirler. Böylelikle alım kapasitemizde oluşacak boşluklar telafi edilecek ve üreticilerimizin ürünleri kısa zamanda işlem görecektir.
 
Üreticilerimiz fındık alımları konusunda her türlü bilgi ve şikâyeti Alo Ürün Hattı’na da [(0 312 416 34 10 (8 hat)] bildirebilirler” ifadelerini kullandı.
HABER:GÖNÜL AYDIN
GİRESUN ORDU TEMSİLCİSİ

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber