Yılmaz 'Doğu Karadeniz Turizminde Hedef 2023' Dedi
Toplantıya Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Trabzon İl Kültür Turizm Müdürü Ali Ayvazoğlu, Ortahisar Belediyesi Başkan Yardımcısı Abdullah Uraloğlu, İŞ-KUR Trabzon İl Müdürü Adnan Zengin, Dernek yetkilileri, proje eğitmenleri de katıldı. açılış konuşmasını yapan DOKASAT Başkanı Mustafa Yılmaz, Doğu Karadeniz Turizmine kısa sürede ivme kazandırmayı hedefledikleri projesinin kapsamından bahsettikten sonra şunları söyledi: “
Amacımız bölgedeki bütün faaliyetlere katkı sağlamak ve genç girişimcilerimizi bu sektöre kazandırmak. 2 buçuk ay sürecek olan projemizde çok çeşitli eğitimler yer alıyor. İnşallah bu proje sonunda yaklaşık 60 kişiyi kalifiye eleman olarak sektöre kazandıracağız. Hedeflerimiz arasında turizmi 12 aya yaymak da var. Bunun gibi amaçlarla Türkiye’yi 2023 yılına kadar 20 milyar dolar turizm geliri hedefine yaklaştıracağız inşallah.”  
Yılmaz’ın ardından konuşan Ortahisar Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Uraloğlu, çalışmalarından ötürü Yılmaz’a teşekkür etti ve başarılar diledi. 
Trabzon Valisi Yücel Yavuz ise, turizm konusunda Trabzon’un büyük kapasitesi olduğunu kaydederek şu şekilde konuştu: “ 2017 yılı turizm potansiyeli açısından çok başarılı bir yıldı, gelecek için de ümit verdi. Umarız ki önümüzdeki sezon da çok daha iyi bir altyapımız olacak. ilimiz turizme her açıdan hazır, bunun için de bu konuyu destekleyen Mustafa Yılmaz’a ürettiği projeler ve çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.” Konuşmalarından ardından Yılmaz, Trabzon Valisi Yücel Yavuz’a kendisine sunduğu desteklerden ötürü teşekkür plaketi takdim etti. Açılış toplantısı sağlık turizmi eğitimi bölümüyle devam etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber