ZAĞNOSSPOR BAŞKANI ABDÜLAZİZ BAŞ ESKİŞEHİR ŞEHİR KOLEJİ MAÇI ÖNCESİ UYARDI
Zağnosspor Başkanı Abdülaziz Baş, hafta sonu oynayacakları Eskişehir Şehir Koleji maçı öncesi hakem camiasına seslendi, tüm takımların haklarını korumada özen göstermelerini istedi.
BAŞ: “TAKIMLARIN EMEĞİNE YAZIK ETMESİNLER”
Hentbol Kadınlar Süper Lig’in 5.haftasında sahasında oynayacağı maça hazırlanan kırmızı-mavi-beyazlılar, sakat oyuncuların fazlalığından şikayetçi. Maç öncesi açıklamalarda bulunan Zağnosspor Başkanı Baş “Hafta içi deplasmanda Muratpaşa işe oynadığımız maçta oyuncularımıza karşı oldukça sert müdahaleler gerçekleşti. Hakemler de buna müsaade etti. İki, üç oyuncumuz muhtemelen Eskişehir maçında oynayamayacak. Biz hakemlerden tüm takımların haklarını korumasını istiyoruz. Mücadele edilen lig süper lig olmasına rağmen, takımların kazanılan maçlarda federasyon tarafından verilen bir gelirleri yok. Herkes kendi cebinden büyük miktarda paralar harcayarak mücadele ediyor. Kimsenin emeğine yazık etmesinler. Her kulübün geleceğini, her sporcunun sağlığını düşünerek düdük çalsınlar. Bizim kimseden beklentimiz yok, kadromuz ve oyuncularımız her şeyi gerçekleştirebilecek güçte, takımımızın hakları korunsun yeter” dedi.
 
“TRİBÜNDEN BİRLİKTE HAYKIRALIM”
Ligde 5’inci hafta karşılaşmasında oynayacakları maç öncesi taraftara da seslenen Baş, “15 Ekim Pazar günü Eskişehir Şehir Koleji ile 19 Mayıs Spor Salonu’nda karşılaşacağız. Karşılaşma saat 18.00’da başlayacak. Tüm taraftarlarımızı salona bekliyoruz. Camiamızın sesini ve gücünü birlikte haykıralım. Takımımızın ihtiyacı olan moral, motivasyonu tribünlerde sağlayalım. İlk iki hafta evimizde galip geldikten sonra deplasmanda iki hafta mağlup olduk. Tekrar kazanıp ivmemizi yükselteceğimize inanıyorum. Takımıma ve teknik heyetimize güveniyorum. Taraftarlarımızı maça bekliyoruz” diye konuştu.
 
Zağnosspor’un Eskişehir Şehir Koleji ile 19 Mayıs Spor Salonu’nda 15 Ekim 2017-Pazar günü oynayacağı karşılaşma saat 18.00’da başlayacak. Karşılaşmayı Mesut Erdoğan, Mustafa Kankaya ikilisi yönetecek.
 
ZAĞNOS SPOR KULÜBÜ
Genel Müdür
Fatih YILMAZ

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber