banner240
banner237
banner238

ZAĞNOSSPOR İSVİÇRE EKİBİ SPONO EAGLES'I AĞIRLIYOR - CHALLENGE CUP'TA ZORLU SINAV
Zağnosspor, Avrupa sahnesinde kritik iki maça çıkıyor. Hentbol Kadınlar Challenge Kupası’nda ülkemizi Avrupa’da temsil eden kırmızı-mavi-beyazlı ekip, İsviçre’nin Spono Eagles takımını 3.tur maçlarında Trabzon’da ağırlıyor.
AVRUPA SAHNESİNDE
Zağnosspor’un Spono Eagles ile oynayacağı karşılaşmalar öncesinde açıklamalarda bulunan kulüp başkanı Abdülaziz Baş, turu geçmek için iki maç oynayacaklarını hatırlatarak “Takımımız Avrupa sahnesinde yeniden boy gösterecek. Trabzon’u ve ülkemizi Avrupa’da temsil etmekten gurur duyuyoruz. İsviçre ekibiyle eşleştik ve anlaşma gereği iki maçı da Trabzon’da oynayacağız. Seyirci avantajını kullanmamız gerekiyor. Trabzon’un destek vermesi ve her iki maçta da salonu doldurması çok önemli. Bizi yalnız bırakmasınlar” dedi.
MAÇLAR ÜCRETSİZ
Hafta sonu oynanacak maçların ücretsiz olduğunu da belirten Baş, “İlk maçımız, 19 Mayıs Spor Salonu’nda 11 Kasım Cumartesi günü saat 16.00’da oynanacak. İkinci maçımız, Mehmet Akif Ersoy Spor Kompleksi’nde bulunan Çok Amaçlı Spor Salonu’nda 12 Kasım Pazar günü saat 13.00’da oynanacak. İki maçımız da sporseverlere ücretsizdir. Avrupa sahnesinde takımımıza sahip çıkalım. Rakip güçlü ancak biz de seyircimizle bütünleştiğimizde evimizde maç kaybetmiyoruz. İnşallah turu geçen taraf oluruz. Kentimizi ve ülkemizi Avrupa’da gururla temsil etmeye devam ederiz” diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber