banner240
banner237
banner238

Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır
AK Parti Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır ABD'nin Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıyacağı iddasını sert ifadelerle eleştirdi.
 
ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıma kararını ve talihsiz açıklamalarını büyük bir endişeyle karşılıyor ve şiddetle kınıyoruz.
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın da ifade ettiği gibi,Kudüs Müslümanların kırmızı cizgisidir gözbebeğidir.
Kudüs Mekkeden sonra bizim ikinci mabedimiz ilk kıblemiz Mescidi Aksa'nın bulunduğu şehir ve Filistin'in Başkentidir.
ABD’nin tek başına aldığı bu karar, uluslararası hukukun değil, oldubittilerle, gücün hukukunun öne çıktığı kabul edilemez bir durumdur.
Bilinmelidir ki Kudüs nice Peygamberin hatırasını barındıran bir İslam şehridir. Kudüs, tarihten beri, farklılıklar içinde bir arada yaşama tecrübesinin en muhteşem örneğidir.
ABD Başkanı Donald Trump'ın aldığı kararla İsrail'in başkenti olmayacağı kesindir. Buradan çıkarılacak en önemli sonuç ise Müslümanların birlik beraberlik içinde olmaları zorunludur.Müslümanlar birlikte hareket ederse, aşılamayacak bir sorun yoktur. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan henüz daha ortada açıklama yokken tepkisini ortaya koyan lider olmuştur.dedi

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber