2.Ulusal 365 Gün Arsin Fotoğraf Yarışması Gerçekleştirildi

Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu ve Arsin Belediyesi işbirliği ile düzenlenen '2.Ulusal 365 Gün Arsin' konulu fotoğraf yarışması ödül töreni bir otelde gerçekleştirildi.

Törene Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Ortahisar Kaymakamı Numan Hatipoğlu, Arsin Kaymakamı Fikret Dağ,  Arsin Belediye Başkanı Dr. Erdem Şen, Yomra Kaymakamı Hasan Balcı, Sivil Toplum kuruluşlarının temsilcileri, sanatçılar ve sanatseverler katıldı.

Buradaki konuşmasında çok güzel eserlerin ortaya çıkartılarak tarihe fotoğraf sanatı ile not düşüldüğünü ifade eden Vali Yavuz,” Bugün burada son derece güzel bir organizasyonun içerisinde bulunmaktan son derece mutluluk duymaktayız. ‘365 Gün Arsin Fotoğraf Sergisiyle” ilçemizin gün yüzüne çıkmış tarihi, kültürü ve her türlü güzellikleri fotoğraflandırılmıştır. Bu güzelliklerin bu şekilde resmedilmesi ve fotoğraf karelerinde yer alması ayrı bir önem taşımaktadır” dedi.

Sanatın her yönüyle kabiliyet ve sabır gerektirdiğini söyleyen Vali Yavuz, bu tarz organizasyonlar insanlarımızın vakitlerini kaliteli değerlendirmek ve sanata teşvik etmek için önemli adımlardır. Bundan ötürü projede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Vali Yavuz törende Yayla Dönüşü fotoğrafıyla birinciliğe layık görülen fotoğraf sanatçısı Hasan Zer’e ödülünü vererek kendisiyle birlikte ödül alan tüm fotoğraf sanatçılarını tebrik etti. Programın sonunda fotoğraf sergisini ziyaret etti.

  

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber