MAVİ NOTA MÜZİK ÖDÜLLERİ AKÇAABAT'TA VERİLDİ
Türkiye'nin yaşayan en uzun süre müzik ödülü olan Mavi Nota Müzik ödülleri sahiplerini buldu.
Mavi Nota Müzik Ödüllerinin 24.'sü, KTÜ Devlet Konservatuvarı himayesinde ve Akçaabat Belediyesi'nin katkılarıyladün gece Erol Günaydın Sanat Merkezindegerçekleşti.
Erol Küçükaksoy'un sunuculuğunu yaptığı gecede "Eski Şarkılar" adlı albümü, "24. Mavi Nota Müzik Ödülleri Yılın Klasik Türk Müziği Albümü" ödülüne layık görülen Klasik Türk Müziği icracısı ve Kültür Bakanlığı sanatçısı MünipUtandı'yaödülünü Akçaabat Belediye Başkan Vekili Melike Turhan verdi.
Mavi Nota Müzik Ödülleri geleneği olan ve hemen her yıl verilen "Seçiciler Kurulu Özel Ödülü", seçici kurulu tarafından oy birliği ile Klasik Türk Sanat Müziğine olan katkıları ve hizmetleri nedeniyle yorumcu Meral Uğurlu'ya verildi ve ödülünü Akçaabat Belediye Başkan Yardımcısı Osman Parlayan takdim etti. 
Değerli sanatçıların katılımı ve seçkin dinleyici kitlesinin huzurunda gerçekleşen gecede bir de konser veren Münip Utandı, geceye gelenlere sanat dolu bir gece yaşattı. 
Geceye ev sahipliği yapan Akçaabat Belediyesi ise, her iki sanatçıyahediyelerini konser sonrasında takdim etti.
Fotoğraf çekimiyle son bulan töreni izleyen dinleyiciler, ödül alan sanatçıları alkışlarla uğurlarken, güzel bir konser izlemenin mutluluğuyla da salondan ayrıldılar. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber