'Yeni Sistem Rekabeti Değil İşbirliğini Getiriyor'
Ortahisar Kaymakamı Numan Hatipoğlu’nun başkanlığında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde Anadolu lisesi okul müdürleri ile toplantı yapıldı.
Gazi Anadolu Lisesinde yapılan toplantıya Kaymakam Numan Hatipoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükür Köse, Şube Müdürü Sezai Misir ve Aanadolu Lisesi müdürleri katıldı.   
 
Toplantıda, Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okul ve kurumlarda birinci dönem eğitim öğretim yılının genel değerlendirilmesi ile ikinci dönem eğitim öğretim yılında yapılması planlanan çalışmaların değerlendirilmesi ve bir önceki toplantıda uygulanması için kararlaştırılan projelerin uygulaması kararı alındı. Yeni projeler hakkında ise görüş alışverişi yapıldı.
Toplantıda konuşan Kaymakamı Numan Hatipoğlu, “İlçemizdeki öğrencilerin motivasyonlarının arttırılması, daha kaliteli bir eğitim alması, sosyal ve kültürel yaşantıların zenginleştirilmesi, sağlıklı ve zinde yaşamlarının olması, çağın gelişimlerini takip edebilmeleri ve özellikle kimsesiz çocukların ihtiyaçlarının karşılanması konusunda Kaymakamlık olarak okul ve kurumlarımıza her türlü desteği vereceğiz ” dedi. Kaymakam Hatipoğlu, bu toplantıların aylık rutin olarak devam edeceğini belirtti.  Bugüne kadar sistemin rekabeti tetiklediğini belirten Kaymakam Numan Hatipoğlu, yeni sistemle işbirliğinin önünün açıldığını kaydetti. 
Ortahisar’da oıkulların hemen hemen hepsinin aynı seviyede olduğuna dikkat çeken Maüdür Şükür Köse, “Velilerin okullara karşı olumsuz bakış açısını kırabilirsek bütün okullyarımızda aynı başarıyı yakalarız”dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber