Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Farkındalık İçin Etkinlik Yaptı

Trabzon Valiliği Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilen etkinliğe Trabzon Valisi Yücel Yavuz’un eşi Şengül Yavuz Hanımefendi, Yomra Kaymakamı Hasan Balcı, eşi Melike Bacı, İl Jandarma Komutanı Halil Şen’in eşi Sevgi Şen, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ahmet Kurt, Trabzon Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Serpil Harput, Sosyal Hizmetler çalışanları, okul yetkilileri ve öğrenciler katıldı. 
Program Karadeniz Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Sinem Çol’un çocuklarla birlikte hazırlamış katılımcılarında eşlik ettiği drama gösterisiyle başladı. Drama eğitmeni Sinem Çol çocukların toplum içindeki yeri, önemi ve haklarıyla ilgili bilgilerin verilmesiyle son buldu.
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğünce her ilde İl Çocuk Hakları Komiteleri oluşturulmuş olup komiteler 2000 yılından itibaren çalışmalarını sürdürmektedirler. Katılımın bütünüyle gönüllülük esasına dayalı olduğu komite ülke çapında çocuk katılımı sağlayan bir topluluk oluşturmuştur  

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber