GÜMRÜK BAŞMÜDÜRLÜĞÜNÜN DKİB YÖNETİM KURULU ZİYARETİ

Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği Yönetim Kurulunu 7 Mayıs 2018 tarihinde makamında ziyaret eden Doğu Karadeniz Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Sn. Hüseyin ŞANVERDİ, Yönetim Kurulu Başkanı Saffet KALYONCU ve Yönetim Kurulu üyeleri ile görüştü.

Yeni yönetim kuruluna seçilmeleri nedeniyle tebriklerini ve önümüzdeki 4 yıllık faaliyet döneminde başarı dileklerini ileten ŞANVERDİ, yeni dönemde önceki dönemlerde olduğu gibi DKİB ile yoğun iş birliktelikleri içinde olmayı arzu ettiklerini ve bu yönde Birliğin Gümrük, Ticaret ve İhracat anlamında bütün projelerinde kendileri ile eşgüdüm içerisinde çalışarak destek sağlayacaklarını ifade etti.

Trabzon, Artvin, Rize ve Gümüşhane illerinin faaliyet alanı içinde bulunduğu Doğu Karadeniz Bölgemizin dış ticaretine yön veren Birliğimiz Yönetim Kurulu Üyeleri ve Başkanı Sn. KALYONCU, Sn. ŞANVER’in ziyaretleri vesilesiyle duydukları memnuniyeti ifade ederek kendilerine şükranlarını iletmiş, ziyaret vesilesiyle bölge ekonomimizdeki gelişmeler ve ihracata yoğun olarak konu olan sektörler başta olmak üzere genel anlamda bölge dış ticaretimizin güncel durumuna ilişkin istişarelerde bulunarak, önümüzdeki faaliyet programı çerçevesinde Yönetim Kurulu olarak hayata geçirilmesi planlanan projeler ve gelecek projeksiyonları hakkında bilgiler vermişlerdir.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber