banner240
banner237
banner238

MUHTEŞEM FESTİVAL MUHTEŞEM ŞEKİLDE FİNAL YAPTI

Son gün yapılan etkinliklere TBMM Çevre Komisyonu Başkanı AK Parti Trabzon Milletvekilimiz Muhammet Balta, AK Parti Trabzon Milletvekilimiz Salih Cora, Vakfıkebir Kaymakamı Mesut Yakuta, Çarşıbaşı Belediye Başkanı Coşkun Yılmaz, TRT Bölge Müdürü Yüksel Sami Şişman, Prof Dr. Osman Aynacı, siyasi parti ilçe başkanları ve çevre il ve ilçelerden gelen binlerce kişi katıldı. İrem Derici’nin sahnesi sırasında Vakfıkebir Belediye Başkanımız Muhammet Balta’ya sürpriz bir doğum günü kutlaması yapıldı.

Burada bir konuşma yapan Vakfıkebir Belediye Başkanımız Muhammet Balta, festivale geçmişten bugüne emeği gecen, destek veren, sponsor olan, komitelerde görev yapan herkese ve emniyet güçlerine bir kez daha teşekkür etti.

DERİCİ: KATILDIĞIM EN GÜZEL FESTİVAL

Fatma Şentürk’ün sunumu ile gerçekleşen festivalin son gecesinde sahneye çıkan Serkan Aydın, Buğrahan Denizoğlu, Sinan Yılmaz ve İrem Derici muhteşem birer konser verdiler. Sahnede bir konuşma yapan İrem Derici, bugüne kadar katıldığım en güzel festival sözleri organizasyonun mükemmelliğine vurgu yaptı. Karadeniz Bölgesi’nin en yoğun katılımının olduğu festival olarak kayıtlara gecen 6. Vakfıkebir Ekmek Kültür ve Sanat Festivali hiçbir olumsuz olay olmadan sona erdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber