banner240
banner237
banner238

TRABZONLU SERHAT DÜNYA STARI OLMAYA ADAY
Beklenen Klip Yayında
Türkiye’nin dünya müzik piyasasındaki temsilcisi Trabzon doğumlu Serhat, Amerikalı ünlü sanatçı Martha Wash’la yaptığı düetle, dünya starlığı yolunda bir adım daha attı.
Eurovision Şarkı Yarışması’nda San Marino’yu temsil ederek, yabancı bir ülke adına yarışan ilk Türk olan ve “Je M’adore” şarkısıyla, Avrupa ve dünya dans listelerinde haftalarca bir numarada kalan Serhat, Amerika’nın efsane ismi Martha Wash ile düet yaptı.
“It’s Raining Men” ile bir döneme damga vuran ve birçok Grammy adaylığı bulunan Martha Wash’tan gelen teklifle, Eurovision’da söylediği “I Didn’t Know” u tekrar seslendiren Serhat, Avrupa’dan sonra Amerika müzik pazarına da adım atmış oldu.
İstanbul’da ses kaydı için stüdyoya giren ikili, klip içinse Milano ve Londra’da kamera karşısına geçti. Çekim sırasında eğlenceli anlar geçiren Serhat ve Wash’ a klipte, Serhat’ın sahne şovlarında da yanında yer alan, dünyaca ünlü dansçılar eşlik etti.
İçinde şarkının farklı remixlerinin de yer aldığı, Alman müzik şirketi Cap Sounds etiketli single ve video klip, 6 Kasım’dan itibaren Avrupa ve Amerika’da aynı anda görücüye çıktı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber