Trabzonlu ünlü sanatçı Gökhan Uzunali : Üni-Ts İstanbul Gecesine İsyan Etti

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen Karadeniz’in enleri ödüllerinde yaşanan sonuçlar ünlü sanatçı Gökhan Uzunali’yi kızdırdı. Kızgınlığını dile getirmek isteyen Gökhan Uzunali sosyal medya hesabından yayınladığı video ile bir anda gündem yarattı.

‘’İstanbul Üni-Ts bir gece düzenledi. Gecenin adını da Karadeniz’in enler koydular ve bu Karadeniz’in enleri gecesinde en iyi kadın sanatçı ödülünü de Banu Parlak’a verdiler. Yanlış duymadınız evet Banu Parlak’a verdiler. Hatırlamayanlar için hemen hatırlatıyorum diyerek Banu Parlak’ın dudak hareketini yaparak açıklamasına şöyle devam etti ; Şimdi diyeceksiniz ki ankette o çıktı. Ama ben merak ediyorum onu ankete kim koydu? Bizim Karadeniz’in çiçek gibi sanatçıları var. Bir İlknur yakupoğlu var, Zeynep Başkan var, Zeynep Birinci var, Merve Yavuz var, Yasemin Yıldız var, var da var. Onlar varken kim verdirdi bu ödülü açıklama bekliyoruz. Ben davetli değildim. İyi ki de davetli değildim. Davetli olsaydım var ya orda, yemin ediyorum gargaris, kuyis koparmıştım. O salonda bas bas bağırırdım. Bir de sizin ödül verdiğiniz insan daha henüz sayfasında ödülü bile paylaşmadı. Helal olsun size ‘’

Diyerek geceyi organize edenlere isyan etti. Organizasyonu gerçekleştirenlerden henüz bir cevap gelmedi. Ancak bu konuyla ilgili birçok kişi cevap bekliyor.

İŞTE GÖKHAN UZUNALİ'NİN O VİDEOSU ;

Gökhan Uzunali Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında?

Karadenizli sanatçı, müzisyen Gökhan Uzunali 1977 yılında Trabzon’da dünyaya gelmiştir. Baba tarafından aslen Arsin, anne tarafından ise aslen Araklı’lıdır.

İlköğretim, Ortaokul ve Lise eğitimini Trabzon’da tamamlamış. Üniversite eğitimi için 18 yaşında iken Trabzon’dan ayrılmıştır. Daha sonra askere gitmiş döndüğünde ise çalışma hayatını Ege’de sürdürmeye karar vermiştir. Bodrum’da sekiz yıl olmak üzere Şantiye şefliği ve mühendislik yaparak çalışmalarını sürdürmüştür. İnşaat Fakültesi Mühendislik Bölümü mezunudur.

Bugüne kadar iki albüme imza atan Gökhan Uzanali’nin albümleri Karadeniz’e Mektup ve Yüreğune Yaz Beni’dir.

Banu Parlak Kimdir ?

1987 senesin dünyaya gelen Banu Parlak aslen Kastamonuludur. Sesi ve güzelliği ile dikkat çeken Banu Parlak, güçlü sesiyle de sosyal medya kullanıcılarının ilgi odağı oldu. Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya platformu Instagram’da 800 bin kişinin üstünde takipçisi olan Banu Parlak son olarak çıkardığı Narin Yarim şarkısı ile hayran kitlesini genişletti. 2017 yılında aslen Rizeli olan Okan Öztürk ile evlendi. Asıl üne kavuşmasını sağlayan Instagram hesabını hala aktif bir şekilde kullanan Banu Parlak , eşi Okan Öztürk ile çekildiği fotoğraflarını sık sık paylaşmaktadır.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber