banner240
banner237
banner238

Ameliyathane Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı’na Katılan 28 Hemşire Sertifikalarını Teslim Aldı.

Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde 12 Kasım ile 11 Aralık tarihleri arasında 22 saat gerçekleştirilen ‘Ameliyathane Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı’na katılan 28 hemşire sertifikalarını teslim aldı. Hastanenin konferans salonunda gerçekleştirilen sertifika törenine Başhekim Doç. Dr. Hülya Kılıç Yılmaz,İl Kamu Hastaneleri Başkan Vekili Dr. Oğuz Kara ile hastane ekibi katıldı. 12 gün teorik 10 günü pratik olmak üzere 22 iş günü kursa katılarak sınavları başarıyla tamamlayan hemşireler sertifikalarını almanın mutluluğunu yaşadılar.
Eğitim Programına Ameliyathanede 2 yıl çalışma kriterine uygun il içi ve il dışı hastanelerden toplamda 28 kursiyerin katıldığını dile getiren hastane başhekimi Doç. Dr. Hülya Kılıç Yılmaz, “Hastanemizde 6. Sertifika programımızı düzenliyoruz. Bunun mutluluğunu yaşıyorum. Katılımcılar her yeni programda daha keyif alıyorlar. Ameliyathane hemşireliği branşına her branşımızda olduğu gibi çok değer veriyoruz. İnşallah program faydalı bir program olmuştur” dedi.
Kamu Hastaneleri Başkan Vekili Dr. Oğuz Kara, “Bu eğitimler hastanede çok faydalı oluyor.  Bu eğitimler hem hasta hem de çalışan güvenliği için çok önemli uygulamalardır. Hastalara hizmet etmek için hepimiz buradayız. Hepimiz kendimizi eğiterek daha ileriye gidecek. Hastane yönetimini de kutluyorum. Kanuni Hastanemiz hem eğitim hem de araştırma hastanesi. Yönetimi de eğitime çok önem veriyor” diye konuştu. Konuşmaların ardından sertifika almaya hak kazanan 28 ameliyathane hemşiresi hastane yönetimi tarafından sertifikalarını aldılar.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber