FARKLI BİR YÖNTEM VE BAŞARI  Uzm. Dr. Osman Şadi GÜNAYDIN

FARKLI BİR YÖNTEM VE BAŞARI

Uzm. Dr. Osman Şadi GÜNAYDIN

Kan sulandırıcısı kullanım sonucu vücudunda çeşitli kanamalar ve ödemler oluşan ve kurtulma ümidi olmayan hastasını yakın takibe alarak, her organın zarar görmeden tekrar eski işlevine dönüş sağlanması için uyguladığı tedavi sistemiyle büyük bir başarı elde etti..

Uyguladığı bir yöntemle hastanın bir yönden iç kanamasının durdurulmasını sağlarken, diğer bir yöntemle de vücudunun pıhtı atmaması için de pıhtı önleyici bir tedaviyle iki alanlı bir sistem oluşturdu. Allah’ın izniyle ve doktorun da çabasıyla hasta zor durumdan kurtarılmıştır.

Hastanın sürekli kanamalarının olması, tansiyonunun düşük seviyelere inmesi nedeniyle zor durumda olan Hanife Tokgöz İsimli hastadan ümit kesilmişken, devreye giren özel bir hastanede görev yapan Uzm. Dr. Osman Şadi Günaydın her saat başı yaptığı tedavinin olumlu izlerini gözlemleyerek hastanın tüm organlarını acillik sırasına göre en düşük risklerle kısa bir süre içerisinde tekrar normal seviyelere dönüştürmesi, çalıştığı yerdeki diğer sağlık elemanlarınca ve hasta yakınları tarafından bu başarısı takdirle karşılanmış. Alanında başarılarını artıran doktoru bu çalışmalarından ötürü herkes kutlamıştır. Bizde haber ekibi olarak bu değerli hocamıza takdirlerimizi bu vesileyle iletiyoruz

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber