banner240
banner237
banner238

AK PARTİ İL BAŞKAN VEKİLİ HASAN DİLEKOĞLU

Gündeme dair açıklamalarda bulunan AK Parti Trabzon İl Başkan Vekili Hasan Dilekoğlu, İP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın’ın sözlerine sert cevap verdi.
İP Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın’ın HDP’ye şirin gözükmek için AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Zorluoğlu’nu ‘KAYYUM’ şeklinde küçümseyici ifadeler kullandığını belirten Dilekoğlu “Koray Aydın’ın bu şekilde açıklama yapmasını Trabzon kamuoyu gayet iyi biliyor. İP, HDP ve CHP ittifakına şirin gözükmek için terörle aktif mücadele içerisinde Van Valiliği ve Kayyum Belediye Başkanlığı görevini yürüten Murat Zorluoğlu’nu ‘Kayyum’ şeklinde küçümsemesinin başka bir izahı yoktur. Kayyum belediye başkanlığı küçümsenecek bir görev değildir. Sayın Murat Zorluoğlu görev yaptığı illerde terörün kökünü kazımış özellikle Van’da yaptığı terörle mücadele faaliyetlerinde teröristlerin korkulu belası olmuştur.” dedi. 
İP Genel Başkan Yardımcısı Ankara Milletvekili Koray Aydın’ın Milletin kanından beslenen kirli ittifakın piyonu altını çizen Dilekoğlu “İP Ankara Milletvekili Koray Aydın’ın ‘Trabzon’da yetişmiş bunca siyasetçi varken AK Parti bula bula Kayyum adayını mı buldu?’ şeklindeki açıklaması siyasi ahlaka uygun uygun değildir. Sen Trabzon halkına kan emici teröristlerle yaptığın kirli ittifak pazarlıklarını açıkla. Allah size öyle bir ceza vermiş ki terörist destekçisi kan emici HDP ile iş birliği yapar hale gelmişsiniz. Bizim kimi aday belirleyip belirlemediğimiz Trabzon’dan seçilemeyeceğim korkusuyla Ankara’dan Milletvekili adayı olan Koray Aydın’ı ilgilendirmez. Madem kendi Trabzon ile bu kadar alakadar oluyor gelsin İP’in Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı olsun. Biz ona da gereken cevabı sandıkta veririz.” ifadelerini kullandı. 
AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Zorluoğlu’nun havalimanındaki karşılama programı ‘Aday Tanıtım’ olmadığını hatırlatan Dilekoğlu şu cümlelere yer verdi: “Biz AK Parti teşkilatları olarak, partililerimiz ve vatandaşlarımızla birlikte Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Murat Zorluoğlu’nu havalimanında karşıladık. Bu sadece bir karşılamadır. Aday tanıtım töreninin değildir. Aday tanıtım törenimiz ilçe belediye başkan adaylarımızın da belirlenmesiyle birlikte bundan önceki aday tanıtım törenlerimizde olduğu gibi bundan sonra da coşkulu bir şekilde yapılacaktır.  Aday tanıtım töreni için gerekli duyuru zamanı geldiğinde basınımıza ve kamuoyuna bilgilendirilecektir.” 
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüğolu’nun yalnız bırakıldığına dair yapılan haberlere ise “AK Parti teşkilatları olarak her zaman olduğu gibi Büyükşehir Belediye Başkanımız Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun yanındayız ve teşkilat olarak bir bütünüz. Söz konusu şekilde yazı ve haber kaleme alanlar kendi iç dünyalarını yansıtmaktadırlar.  “ ifadeleriyle açıklık getirildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber