AK Parti Milletvekili adayı Selçuk Çebi, spor camiası ile bir araya geldi.

Ak Parti Milletvekili Adayı Selçuk Çebi “Cumhurbaşkanlığı sistemi ile yatırımlar hızlanacak”

AK Parti Milletvekili adayı Selçuk Çebi, spor camiası ile bir araya geldi.

Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden AK Parti Milletvekili adayı Selçuk Çebi, Çaykara ve Dernekpazarı’nda esnaf ziyaretlerinde bulundu. Vatandaşlarla sohbet eden Çebi, 24 Haziran seçimlerinin önemini anlatarak destek istedi.

Daha sonra AK Parti Trabzon İl Teşkilatı’nın organize ettiği iftar programında spor camiası ile bir araya gelen AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Selçuk Çebi, AK Parti hükümetinin spor alanında bugüne kadar yaptığı yatırımları sıralayarak, 24 Haziran sonrası daha aktif bir biçimde bu yatırımların devam edeceğini söyledi. Çebi “2002 yılı ile günümüzü karşılaştırdığımızda 190 olan yurt adedinin 792, 64 adet olan gençlik merkezi sayısının 279, 270 bin olan lisanslı sporcu sayısının 8 milyon, 6 bin olan spor kulübü sayısının 14 bin, bin 575 olan spor tesisi sayısının 3 bin 500 olduğunu görüyoruz. 29 şehre yapılan 32 stadyumun 11 adedi tamamlandı. Bunlardan bir tanesi de Akyazı’da yapılan ve Trabzonspor’umuza yakışacak konforda olan Şenol Güneş Kompleksi, 11 adet stadyum inşaatı devam ederken 6 adedinin de projesi hazırlandı. Tüm bunları topladığımızda 750 bin kişilik bir stadyum ağının ülkeye kazandırıldığını görüyoruz.” İfadelerini kullandı.

Selçuk Çebi spor alanında yatırımların 24 Haziran sonrası, Cumhurbaşkanlığı sistemi ile katlanarak devam edeceğini belirterek “Önceden bir yatırımın yapılması için çok fazla enerji harcıyorduk. Yeni sistemle beraber hızlı bir şekilde projeleri hayata geçirme fırsatı yakalayacağız. Mesela Trabzon’umuza sporcu sağlığı merkezi kazandırmak için uzun zamandır çalışıyoruz. Çok şükür projemizi onaylattık ve en kısa zamanda yapımına başlanacak. İşte bu zamanı kısaltarak bir sonraki yatırıma geçişimizi hızlandıracağız inşallah” ifadelerini kullandı.

Selçuk Çebi ayrıca “Ben de amatör bir sporcuydum. Kısıtlı imkanlarda dünya şampiyonluğu gibi bir başarı elde ettim. O yüzden sorunların neler olduğunu çok iyi biliyorum. Ay Yıldızlı Bayrağımızı defalarca göndere çekerek sizleri gururlandırdığımı düşünüyorum. Şimdi ise sizin beni gururlandırarak meclise göndermeniz ile birlikte, Trabzon ve ülke sporu için elimden geleni yapmama yardımcı olmanızı istiyorum” dedi.

Selçuk Çebi daha sonra Ortahisar İlçesi’nde bulunan Toklu Mahallesi’ne geçerek vatandaşlarla sohbet edip destek istedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber