banner240
banner237
banner238

AK PARTİ TRABZON MİLLETVEKİLİ ADAYI VEHBİ KOÇ:

BU BİR İSTİKLAL MÜCADELESİDİR

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Vehbi Koç, " İstiklal savaşı mücadelesi 100 sene sonra tekrar ediyor. Roller değişik ama sebep ve sonuç ilişkisine baktığımız zaman aynı mücadeleyi veriyoruz. Onun için devlet başkanımızın koluna girmeliyiz, ona destek vermeliyiz" dedi

AK Parti Trabzon Milletvekili Vehbi Koç, şehrin doğusundan batısına kadar bütün ilçeleri dolaşarak  hemşehrileri ile bir araya geliyor. Akçaabat'ta temaslarda bulunan ve halkla bütünleşen Koç, şu andaki mücadelenin İstiklal savaşından farksız olduğunu belirterek, sadece şartların ve koşulların değişiklik gösterdiğini, sebep sonuç ilişkisine bakıldığında 100 sene önceki İstiklal savaşından farkının olmadığını vurguladı.

Türk ve müslüman dünyasının, yani 1.5 milyar insanın aklının, gözünün ve kulağının 24 Haziran'da yapılacak seçimlerde oldupunu belirtren Milletvekili Adayı Koç; "Bu seçim onları çok yakından ilgilendiriyor. Allah'a şükür bu temsil kabiliyeti bize ejdadımızdan, Fatih'ten, Yavuz'dan, Kanuni'den kaldı. Zaman içerisinde bir takım sıkıntılar oldu ama çok şükür insanlığımızı kaybetmedik. Atatürk bu memleketi kurarken, yanında bizim dedelerimiz vardı, Ali Şükrü Paşa'lar vardı, Trabzon'un önde gelenleri vardı. Biz ağa torunuyuz, biz sıradan bir millet değiliz. Bir misyon sahibiyiz. Bizi bugün anlamak istemeyen insanlara bunu anlatmaya çalışıyoruz. Şimdi bize Suriye'de ne işiniz var, orada ne işiniz var, burada ne işiniz var diyorlar. Bunlar bizim akrabalarımız. Yüz sene öncesine kadar beraberdik. Başlarına bir felaket geldi diye biz bunu görmemezlikten mi geleceğiz? Biz bunu yapamayız. Gözümüzün içine bakan 1.5 milyar insan için biz güçlü olmalıyız. Ben bütün dünya ülkelerini dolaştım nerdeyse. Şunu gördüm; Bu pasaport çok kıymetli bir pasaport. İnsana gurur veriyor. Başımız dik oluyor. Beklentiler çok yüksek biliyorum ama Allah bize yardım ediyor. Sonuçta biz vekiliz, asil olan milletimiz. Onların emanetine sahip çıkmak bizim görevimiz. Bu emanetin büyük bir vebali var biliyorum ama sizin emanetiniz çok kıymetli. O emaneti en iyi şekilde taşımak için büyük bir mücadele veriyoruz" ifadelerini kullandı.

MÜCADELE AYNI ŞEKLİ FARKLI

Koç bu ülkenin değerini hep beraber bilmeleri gerektiğinin de altını çizerek, "Memleketimizin ve birbirimizin kıymetini bileceğiz. Bir olacağız, beraber olacağız. Yalanlara, asparagas dedikodulara inanmayacağız. İstiklal savaşı mücadelesi 100 sene sonra tekrar ediyor. Hadiseler hiç değişmiyor sadece şekilleri değişiyor. Yüz sene önce yaşadıklarımız ile şimdi yaşadıklarımız özü itibarı ile aynı şeyler. Roller değişik ama sebep ve sonuç ilişkisine baktığımız zaman aynı mücadeleyi veriyoruz. Onun için devlet başkanımızın koluna gireceğiz, ona destek vereceğiz. Düşman çok, imkan az, işimiz de çok. Onun için birliğimizi beraberliğimiz sizlerin yardımı ve duası ile sürüdüreceğiz inşallah. Size ihtiyacımız var.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber