banner240
banner237
banner238

Çarşıbaşı’nı adım adım gezdi

Çarşıbaşı’nı adım adım gezdi

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin ilçe belediyeleri ile birlikte iftar programları Çarşıbaşı’yla devam etti.

Büyükşehir Belediyesi tarafından Çarşıbaşı ilçesine kurulan iftar programı öncesinde ilçe esnafını ziyaret eden Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, 24 Haziran tarihinde yapılacak olan seçimlerin önemine dikkat çekti.

Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinin Türk siyasi tarihinin en önemli seçimi olduğunu dile getiren Başkan Gümrükçüoğlu, ”Ülkemizin ve milletimizin bütünlüğüne karşı iç ve dış düşmanlarımız ellerindeki tüm kozları oynamaya çalışıyorlar. Ama unuttukları bir şey var. Türkiye eski Türkiye değil. Halkımız yapılanları ve yapılmak istenenleri çok iyi biliyor ve görüyor. Ona göre de oyunu kullanıyor. 24 Haziran tarihinde yapılacak olan seçimlerde de aynı hassasiyetin gösterileceğine inanıyorum” dedi.

VATANDAŞLARI CUMHURBAŞKANI’NIN MİTİNGİNE DAVET ETTİ

Ziyaret ve iftar programında 13 Haziran tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Trabzon’da olacağını hatırlatan Başkan Gümrükçüoğlu, “Büyük Buluşma 13 Haziran 2018 Çarşamba günü saat 13.30’da olacak.  Ülkemizin lideri, şehrimizin hamisi Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, 13 Haziran Çarşamba günü saat 13.30’da 15 Temmuz Şehitler ve Hürriyet Parkı’nda (Meydan Parkı) Trabzonlu hemşerileri ile bir araya gelecektir. Bu büyük buluşmaya tüm halkımızı davet ediyorum. Trabzon yine kendisine yakışır bir biçimde Cumhurbaşkanımızı karşılayacaktır” şeklinde konuştu.

Başkan Gümrükçüoğlu, daha sonra Çarşıbaşı ilçesindeki iftar programına katıldı. Programa AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Bahar Ayvazoğlu ile Çarşıbaşı Belediye Başkanı Coşkun Yılmaz’da katıldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber