CHP’li Pekşen’den sosyal medya paylaşımına yalanlama

“Bazı sosyal medya hesapları tarafından, ‘CHP milletvekili Haluk Pekşen paylaşımıdır’ denilerek şahsımla hiçbir şekilde alakası olamayan paylaşımlarda bulunulmaktadır.

AKP’nin Cumhurbaşkanlığı yardımcılığına atayacağı isimlere, Türkiye’nin bölünerek 4 eyalet tipi bölge yüksek valiliği kurulacağı ve buralara vali olarak atanacak kişilerin isimlerine yer verilen bu paylaşım tamamen asılsız ve uydurmadır.

Bahsi geçen paylaşımda yer verilen konularla ilgili ne basın yayın organlarında ne de resmi sosyal medya hesaplarımdan şahsım tarafından böyle bir açıklama ya da paylaşımda bulunulmamıştır.

Birkaç ay önce de tamamen asılsız olan aynı içerikteki paylaşımla bilgi kirliliği yaratılmak ve kamuoyu manipüle edilmek istenmiştir. O tarihte de yaptığımız açıklamayla bu tür bir paylaşımın şahım tarafından yapılmadığını ve dikkate alınmaması gerektiğini belirterek bu paylaşımı yalanlamıştım.

Ancak daha önce yalanladığım bu paylaşımın bugünlerde yeniden dolaşıma sokulduğunu ve şahsım üzerinden Türkiye gündemine taşınmaya çalışıldığını görmekteyiz.

Şahsım üzerinden gündem yaratmaya yönelik bu tür maksatlı girişimlerin takipçisi olacağımı, şahsım ve resmi sosyal medya hesaplarım üzerinden yapılan açıklamalar dışındaki hiçbir açıklamanın dikkate alınmamasını kamuoyunun bilgisine sunarım.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber