CHP’Yİ ELE GEÇİRDİLER

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi son günlerde ülke gündeminde tartışılan CHP’nin PYD’ye terör örgütü diyememesi ile ilgili yaptığı açıklamada CHP’nin Milli çizgiden uzak terör sevici kişiler tarafından ele geçirildiğini belirtti.  

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke’nin PYD’de ye Terör Örgütü diyemediğini söyleyen Revi “Vatansever CHP’lileri uyarıyorum. Tamamen milli çizgiden uzaklaşıp HDP ile işbirliği yaparak ülkemize ihanet eder noktaya ulaşan CHP aynı zamanda Türkiye Cumhuriyeti Devletinin aleyhinde faaliyet gösteren Uluslararası siyasi oluşumlarla birlikte de Sosyalist Enternasyonal çatısı altında faaliyet gösteriyor.” dedi.   

CHP’nin Sosyalist Enternasyonal’den atılmaktan korktuğu için PYD’ye terör örgütü diyemediğini ifade eden Revi şunları söyledi: “CHP PYD’ye terör örgütü diyemiyor. Nedenini herkes merak ediyor. Ben söyleyeyim aynı oluşum içerisinde bulunduğu bir yapıya terör örgütü demekten korkuyor. CHP merkezi Birleşik Krallığın başkenti Londra’da bulunan Uluslararası Sosyalist Partiler Birliğinden (Socialist İnternational) atılmaktan korkuyor.  Bu sebeple Kemal Kılıçdaroğlu Genel Müdürlüğünde CHP, Ülkemize yönelik terör olaylarını engellemek ve bölgeye barış getirmek maksadıyla Devletimizin Suriye’nin Afrin şehrine yaptığı Zeytin Dalı Barış Harekâtında bile ülkemizin yanında duramadığı gibi Afrin Harekatı gibi birçok milli konuda Türkiye aleyhi siyaset yapıyor. Askerlerimizi şehit eden PYD’ye terör örgütü diyemeyen bir partiden ülke siyaseti noktasında faydalı bir şey beklenebilir mi?” 

CHP’nin Sosyalist Enternasyonal’e üye olmasının asıl amacının Türkiye’de rejimi değiştirmek olduğunu ifade eden Revi “ Yüzde 99’u Müslüman olan Türkiye Cumhuriyeti Devletinin bir siyasi partisi olan CHP başka ne amaçla Sosyalist Enternasyonal’e üye olmuş olabilir?  CHP açıkça Türkiye Cumhuriyeti Devletine sosyalizmi getirmeye çalışıyor. Yıllardır Müslümanlara yaptıkları baskı, zulüm ve haksızlıkların da sebebi budur. CHP’nin zihniyeti hiçbir zaman değişmemiştir. Yarın bir fırsatını bulsalar yine aynı zulüm ve haksızlıkları büyük bir kinle yeniden tekrarlayacak zihinsel ideolojiyi halen taşımaktalar. Bunun en belirgin göstergesi halen daha CHP’nin Sosyalist Enternasyonal üyeliği devam etmektedir. “ şeklinde konuştu. 

Trabzon ve Ülke kamuoyunun CHP’den açıklama beklediğini söyleyen Revi “ Trabzon Vatansever bir şehirdir. CHP’nin ne işi var Sosyalist Enternasyonal’de? CHP madem Atatürk’ün partisi neden PYD ile aynı oluşumun içinde? CHP, HDP ile aynı çizgide değil diyorsunuz. Hadi açıklayın CHP, HDP ile Sosyalist Enternasyonal’de işbirliği halinde değil mi? Hadi açıklayın. Trabzon kamuoyu bu soruların cevabını merakla bekliyor. PYD, YPG terör örgütü müdür? CHP ve HDP ile işbirliği içinde mi? Neden Sosyalist Enternasyonal çatısı altında siyaset yapıyorsunuz? Merkezi Birleşik Krallığın başkenti Londra’da bulunan Sosyalist Enternasyonal’den hangi talimatları alıyorsunuz? İsrail İşçi Partisi İle PKK’nın Suriye’deki uzantısı PYD ile aynı çatı altında ne kadar daha kalacak? Siz yalnızca Trabzon’u değil bütün Türkiye’yi kandırıyorsunuz.  Sırtını YPG’ye PYD’ye dayayan terör örgütü PKK’nın siyasi uzantısı gibi çalışan HDP ve PKK’nın Suriye'deki uzantısı olan PYD ile aynı çatı altında siyasi işbirliği yapan CHP’nin bu ülkeye bir faydası olabilir mi?” ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber