DOĞU ‘İSTİKRAR’ DİYOR

MİLLETVEKİLİ KÖSEOĞLU, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’LA VAN VE ADANA MİTİNGLERİNE KATILDI

 AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Ayşe Sula Köseoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la birlikte Van ve Adana mitinglerine katıldı. Bir gün içerisinde Trabzon’dan İstanbul, Van, Adana, İstanbul ve Trabzon’a baş döndüren bir yolculuk yaparak partisinin çalışmalarına katkı koyan Köseoğlu, “Her geçen gün artan bir katılım ve coşku ile gerçekleşen mitingler gösteriyor ki tüm Türkiye’de olduğu gibi doğuda da istikrar ve güven galip gelecek. Bölgenin incisi Van, yayılan bir etki ile Reise ve AK Parti’ye desteğini verecek.” dedi.

24 Haziran Seçimleri için partisinin çalışmalarına kendi seçim bölgesinin yanı sıra hem yurt dışında hem de yurt içinde aralıksız destek veren AK Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, daha önce Başbakan Binali Yıldırım ile katıldığı Hakkari ve Van mitinglerinden sonra bu defa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la birlikte Van ve Adana mitinglerine katıldı.

VANLILARA TEŞEKKÜR ETTİ

İl koordinatörü olarak görev yaptığı Van mitingini değerlendiren Köseoğlu, havaalanından miting alanına kadar uzanan kilometrelerce yol güzergahı boyunca bekleyen binlerce insanın coşkulu ve yoğun sevgi gösterilerine muhatap oldu. Tüm Türkiye’de AK Parti olarak güçlü ve güzel mitingler gerçekleştirildiğini belirten Köseoğlu, “Özellikle koordinatör olarak görev yaptığım ve bundan büyük bir mutluluk duyduğum Van şehrinin güzel insanlarına şükranlarımı sunuyorum. Sayın Cumhurbaşkanımıza mükemmel bir karşılama yaptılar. Van’da ilk defa böylesine coşkulu bir miting gerçekleşti. Artık bu tablo çok net gösteriyor ki Van ve diğer doğu illeri istikrardan yana tavır koyacak. Bunu Van ve Adana mitinglerinde de net olarak gördük. Ve diyorum ki, 25 Haziran sabahı Türkiye, farklı bir Türkiye’ye uyanacak.” dedi.

AK PARTİ MÜCADELE EDİYOR

"Ekonominin batması, terörün can yakması, faizin dövizin fırlaması, iç karışıklık çıkması gibi planları olanlarla yıllardır AK Parti mücadele ediyor" diyen Köseoğlu, "Bu mücadeleyi halkımızın verdiği büyük güçle yapıyoruz. Hizmet sevdasına gönlünü koymuş bir lider ve kadrolar ülkenin bekası için var gücüyle çalışıyor. Türkiye çok zor süreçler geçirdi. Dimdik ayakta gücüne güç katarak ilerliyor. Bu istikrar, güven, doğru adımlarla oldu.” diye konuştu.

 “TÜM ENGELLER KALKACAK”

24 Haziran’da tüm engellerin kalkacağını da belirten Köseoğlu, “Kendi yol haritamızı, kaderimizi biz belirlemeliyiz buna hiç bir ülke karışmamalı. Allah'a şükürler olsun ki, Türkiye şuan bu seviyeye geldi. Fırat Kalkanı, Zeytin Dalı operasyonunu yapıyorsak, Kandil’e giriyorsak, Münbiç'ten teröristleri gönderiyorsak, dünyanın birçok yerinde biz varsak bu bizim gücümüzü göstermektedir. Bunlar kolay olmadı. Terörü Türkiye'nin gündeminden çıkartmak, daha güçlü ekonomiye sahip olmak, işsizliği bitirmek, tarımı güçlendirmek, ihracatı artırmak, dünya teknolojisini ülkemize kazandırmak, milli yerli üretimi, refah düzeyimizi daha artırmak için 24 Haziran'da inşallah tüm engeller kalkacak." diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber