banner240
banner237
banner238

GEÇERLİ OLAN MİLLETİMİZİN İRADESİDİR

Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar 24 Haziran seçim çalışmalarına ara vermeden Şalpazarı,Beşikdüzü,Çarşıbaşı,Düzköy ve Ortahisar ilçelerinde devam etti.

Seçim çalışmalarının Son iki gününe girilirken yoğun bir şekilde çalışmalarına devam eden Adnan Günnar bazı açıklamalarda bulundu.

Günnar;bizim gayemiz sadece seçim kazanmak değildir. 16 yılda girmiş olduğumuz tüm seçimleri kazanmış bir partiyiz,bizim tarihten gelen bir sorumluluğumuz,bugünü ihya edecek davamız,hedef koyarak geleceği tasarlayacak ideallerimiz var. Bu düşünceye sahip olan AK Kadroları sadece bir siyasi partiden ibaret görülmesi çok doğru olmaz. Bizim davamız var 24 Haziran seçimlerini kazanmak bizim için bir başarı olsada bu bize yetmez.AK Partinin 2002 yılında beri kazanmış olduğu 12 seçim var.Bu seçimleri bize kazandıran güçlü bir irade var. Her geçen seçimin ardından AK Partimize ve onun liderine Recep Tayyip Erdoğan’a teveccüh artarak devam etmektedir. Bu ilgi, bu mütemadiyen destek öyle muhalefet partilerinin

seçim meydanlarında bol keseden afaki atıp tutmaları ile oluşmamış gerçekçi olmakla samimi olmakla hayat bulmuştur. Eyleminde söyleminde Milletimiz ve Ülkemiz olunca 16 yılda 12 seçimde AK Parti gerçeği ortaya çıkmış oluyor.Düşüncede fikirde Ülkü’de doku uyum sağlayınca başarıyı beraberinde getiriyor. Bölgesine hakim uluslararası ilişkilerde söz sahibi dünyanın en güçlü ülkesi konumuna geldik.Ekonomisiyle tarihiyle kültürüyle yıldızı parlayan ülkelerin önünde yer alıyoruz. Emin ve güvenilir ülke omamız hasebiyle dünyadaki bütün mazlumların umut ışığı olduk. Yaptıklarımız ortada iki gün sonra aziz Milletimiz sandığa gidecek sağlam ve hür iradesiyle oyunu kullanacak. Her bir seçmen yurttaşımızın sandığa mutlaka gitmesini önemsiyoruz. Kullanacağı oy ile kendini,çocuklarını ve Ülkemizin geleceğini oylayacak. “Milletin iradesinin üstünde başka bir güç görmeyiz. Sandık sonuçları ne olursa olsun kabulümüzdür. Vatandaşlarımız seçimler konusunda da tecrübelidir. Şimdiden hayırlı olsun. Bu konuda Milletimizin sağduyusuna ve ferasetine inancımız tamdır” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber