HAYAL DEĞİL PROJE ÜRETİYORUZ

AK Parti Trabzon Milletvekili adaylarının ilçe ziyaretleri hız kesemeden devam ediyor. Son olarak Şalpazarı, Beşikdüzü, Çarşıbaşı ve Düzköy’de vatandaşlarla buluşan AK Parti adayları büyük kalabalıklar eşliğinde çalışmalarını sürdürdüler.

Milli iradenin Türkiye’nin yüz yıllık yönünü belirleyeceğini söyleyen Salih Cora, “Türkiye gelecek yüz yıl boyunca nasıl idare edileceğinin, dünya siyaset arenasında ne gibi kabiliyetlerle yer alacağının kararını verecek. İstikamet mi belirleyeceğiz yoksa yönümüzü başkaları mı tayin edecek. Milletimiz bunun seçimini yapacak. AK Parti, Türk siyasetinde tek reformist partidir. Gerçekleştirilen reformlarla ülkemizin ufku açtık.Büyük vizyonları milletimizin önüne hayal olarak değil proje olarak koyduk. Şu anda dünyanın en büyük 17. ekonomisiyiz. Bunu 2023’te ilk 10’a sokmaya ant içtik. 2002 yılında IMF’ye muhtaç olan bir Türkiye vardı. Milletimiz yetki verdi, teveccüh gösterdi kadrolarımızın gayretleri ile bugünlere geldik. Biz sadece 2023 vizyonundan bahsetmiyoruz. 2053 ve 2071 vizyonlarıyla küresel güç olmayı, dünyaya yön vermeyi, mazlumlarım hamisi zalimlerin korkusu olmayı taahhüt ediyoruz.” dedi.

Muhalefetin Türkiye’nin dertlerine çare olmak gibi bir kaygısının olmadığını vurgulayan Milletvekili Cora, “Türkiye’nin en büyük sorunu ciddi bir muhalefet açığıdır. Bunu ne yazık ki 16 yıldır ülkece kapatamadık. Tüm sorunlara çözüm bulduk ama nitelikli bir muhalefet ile çalışamadık. Bugün yine bakıyoruz muhalefetin kısır bir polemikten öteye geçemeyen söylemlerine ve ortaya bile konulamayan vaatlerine şahit oluyoruz. Aziz milletimiz iktidarda olduğu müddetçe ülkeye büyük eserler inşa eden AK Parti’nin icraatlarına ve seçim beyannamesinde ortaya koyduğu 146 projeye bakarak oy vereceklerdir. Türkiye’de demokratik reformların öncüsü ve milletin derdiyle dertlenen yegâne parti dün olduğu gibi bugün de  AK Parti’dir. Milletimiz kuruluşunda tabelasını astığı AK Parti’nin yine yanında yer alacak Türkiye’nin büyük şahlanışını birlikte gerçekleştireceğiz.” şeklinde konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber