HİSOĞLU BİRLİK BERABERLİK VURGUSU YAPTI

AK PARTİ ARSİN BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI HİSOĞLU BİRLİK BERABERLİK VURGUSU YAPTI

“GÜLER YÜZLE KARŞILANIYORUZ”

AK Parti Arsin Belediye Başkan Aday Adayı Dr. Seyit Hisoğlu, ilçede gerçekleştirdiği ziyaretler partisinin gerçekleştirdiği yatırımları anlatırken, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

Hisoğlu, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için esnaf ve vatandaşların yanı sıra sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya gelerek AK Parti’nin Arsin’de gerçekleştirdiği yatırımları anlatıyor. Hisoğlu, “Partimizin yaptığı çalışmalardan memnun olan halkımızın ayağına gittiğimizde güler yüzle karşılaşıyoruz.” dedi.

Arsin sahiline ‘Millet Bahçesi’ benzetmesi

Hisoğlu açıklamasında, “AK Parti iktidarı ile Arsin ilçemizin aldığı yatırımlar vatandaşlarımızı memnun ediyor. Hafta sonlarını ve çalışma saatlerinden arda kalan zamanını sahilde geçirebilecek bir sosyal donatı alanına sahip bir ilçemiz var. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın son dönemde özellikle vurgu yaptığı ve yatırım programına aldığı ‘Millet bahçeleri’ Arsin ilçemizde çoktan hayata geçmiş diyebiliriz. 150 dönüm üzerine kurulmuş sosyal donatı alanı olarak sadece Arsin halkına değil, Trabzon’daki tüm vatandaşlarımıza, şehirler arası yolculuk yapan tüm herkese hizmet veriyor. Partimizin yaptığı çalışmalardan memnun olan halkımızın ayağına gittiğimizde güler yüzle karşılaşıyoruz.” diye konuştu.

“AK Belediyecilik birlik, beraberlik demektir”

Arsin’e hizmet için birlik ve berberlik anlayışını hakim kılmaya devam edeceklerini belirten Hisoğlu, “AK Parti’nin yönetim anlayışında birlik ve beraberlik vardır. ‘AK Belediyecilik’ kavramını da bu anlayış oluşturur. Bu zamana kadar Türkiye’nin her neresinde olursa olsun yapılan tüm yatırımlar birlik ve beraberlikten doğan güç ve enerjiyle hayata geçirilmiştir. Çünkü biz, ‘biz’ olarak bu başarılara imza attık ve bu günlere gelebildik. Bundan sonra da bu anlayışımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Bunun için hem teşkilatımızın içerisinde yer alan, mahalle başkanlarından, gençlik kollarına, görev almış, göreve devam eden dava arkadaşlarımızdan, sivil toplum kuruluşlarına, muhtarlarımıza ve Arsin için elini taşın altına koyan herkesi önemsiyor, değer veriyor ve dinliyoruz. Birlikte başaracağımıza inancım tamdır.” ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber