İYİ PARTİ İL BAŞKAN YARDIMCISI BEYTULLAH KUDU

Bu ilkesel duruşumuz ve milletin siyasete bakışını değiştirme uğraşımız devam edecektir. Biz, muhataplarımızdan önce  milletin bize bakışını önemsiyoruz. Karşımızdaki kişi saygınlığını her ne kadar yitirirse yitirsin biz milletimize olan saygımızdan dolayı kişilere hakettikleri gibi değil usulüne uygun cevap vermeyi gelenek edineceğiz.

07 Aralık 2018 Cuma günü Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız ve Ankara Milletvekilimiz SN KORAY AYDIN Yomra Belediye Başkan Adayımızın tanıtım törenine katılmak için şehrimize teşrif etmişlerdir. Bir Trabzon sevdalısı olduğu ve şehrimize verdiği önem ülke kamuoyunun malumudur. Bu kabsamda akp’nin daha önceki atamalarını takiben yaptığı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı atamasından hepimiz gibi rahatsızlığını dile getirmiştir. Aday olarak açıklanan SN Murat Zorluoğlu, Van Büyükşehir Belediyesi'nde kayyum olarak görev yaptığı için siyasi çevrelerce ‘Trabzona kayyum atandı’ yakıştırmasına maruz kalmıştır. Genel Başkan Yardımcımız da bu tercihin şehrimizin ruhuna uygun olmadığını belirtmek için bu mihvalde açıklamalar yapmıştır. Burada şehrin siyasetine karşı yapılan yanlışlık vurgulanmış ve adı geçen partinin seçmeni , teşkilat mensupları savunulmuştur.

Yağız hırsız ev sahibini basar misali Akp İl Başkan Vekili Hasan Dilekoğlu yerel medyaya yansıyan siyasi değerlendirmesini bu açıklama üzerinden temellendirmiş ve iftiralar, alçakca saldırılar üzerinden şekillendirmişti

Kamuoyunun bilmesini isteriz ki SN KORAY AYDIN’ nın açıklamalarına cevap verecek, O’nun açıklamalarını eleştirecek hakka ve hadde Dilekoğlu sahip değildir. Trabzon’da yapılan ve Trabzon’u ilgilendiren açıklamların ‘terör örgütlerine yaranma uğraşı olarak’ yorumlanması zekadan yoksunluktur. Bu şehrin adı TRABZON’ dur. Burada terör örgütleriyle ilindirilecek bir seçmen kitlesinin varlığından Dilekoğlu haberdar olmalı ki şehrin siyasetini terörle ilişkilendirdi.

Sn Dilekoğlu; biz size bakınca Orhan Miroğlu’nu, Mehmet Metiner’i, Kurtuluş  Tayiz’i görüyoruz. Size bakınca; Latif Erdoğan’ı, Nurettin Veren’ i görüyoruz..

Sizi hala; Habur’da teröristlerle halay çekerken, Diyarbakır’da teröristlerle şarkı söyleyip ağlaşırken, Dolmabahçe’de  HDP’lilerle bölünme sürecini konuşurken, sizinle gurur duyuyoruz diye Barzani’yi alkışlarken, her Pazar öcalan’dan mektup gelecek diye İmralı yolu gözlerken görüyoruz… Bu milletin ve bu Devletin hafızası sandığınızdan daha güçlüdür.

 Ve ne güzel demiş atalarımız, ‘dinime küfreden Müslüman olsa bari’…

 Siz aynaya bakıp gördüklerinizi bize atfetmeyin.

 Biz; yorulmaz ülkünün yılmaz neferleriyiz… Biz, yıkılmaz ülkenin yorulmaz askerleriyiz. Biz; dağda donan asker, açtırdığınız kuyuları kapatmak için can veren er, indirdiğiniz bayrağı göndere çekmek isteyen vatanseverleriz. Biz, tabelalardan sildirdiğiniz TC'leri tekrar yazdıracak olan cesur yürekleriz..

 Evet… Sırf siyaseten rakip olduğunuz için milli ve manevi değerleri yüksek olan insanları terör örgütleriyle bir tutuyor olmanız, kaybetme korkunuzun hortlamasıyla bu milletin asil evlatlarına hain yakıştırması yapmanız boşa değil..

 Ama hem biz hem de asil ve aziz milletimiz herşeyin farkında. Bilinki milletimiz bu çamuru bize yapıştırmıyor ve bilinki güneş balçıkla sıvanmaz. Siz bu ülkenin kaderi değilsiniz..

Ülkene dön diye ağlaştığınız manevi liderinizin size bahşettiği Uganda’daki ormanların altında serinlerken sizi görüyoruz.

‘Valilere talimat verdik pkk’lılara dokunmayın dedik’ diyen bir zihniyetin belliki açık vermiş bir bireyi olarak bu ülkenin gururu olacak kadroların oluşmasında mimarlık yapan SN KORAY AYDIN’a saldırmak sizi kurtarmaz. Belliki çok zor yerden soru geldi ve büyük bir açık verdiniz ki hedefinizi en yüksekten seçtiniz.

Ve belliki İYİ PARTİ olarak size sadece ekonomi, sosyal politikalar, hukuk öğretmeyeceğiz; siyasi etik, edep, adap ve usül de öğretmek zorunda kalacağız. Hem Akp İl başkanına,hem Akp’nin vekillerine çağrımız şudur ki, bu arkadaşın açığı her neyse kendi içinizde halledin, örtün, güvence verin.. Olmadı ‘metal yorgun diyerek’ görevden alın.

Biz siyaseti etik yapmaya ve millete olan saygımızı gözeterek yapmaya özen göstereceğiz. Suskunluğumuz sizi cesaretlendirmesin. Gerçek anlamda terörle mücadele edecekseniz ’15 bin pkklı öğretmenin peşine düşün’, gelin fetö’nün siyasi ayağını araştıralım ve hukuku özgür kılın. Bu ülkenin savcıları, hakimleri, kolluk kuvvetleri size de dokunabilsin..

Ak koyun kara koyun ortaya çıksın…

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber