banner240
banner237
banner238

İYİ Parti Trabzon 1. sıra Milletvekili Adayı Dr. Hüseyin Örs

ÖRS: ”Çiftçi, mazotu %50 İndirimli Alacak”

-ÖRS: ”Çiftçimizi Bankalara Ezdirmeyeceğiz”

-ÖRS: ”Çiftçimizin Takipteki Borçları İçin Faiz Yükünü Sileceğiz”

-ÖRS: ”Ziraat Bankası Tarımı Finanse Edecek”

İYİ Parti Trabzon 1. sıra Milletvekili Adayı Dr. Hüseyin Örs seçim çalışmalarına Araklı ve Şalpazarı ilçelerinde devam etti. Dr. Hüseyin Örs yaptığı konuşmalarda İYİ Parti’nin tarım ve hayvancılıkla ilgili programını anlatarak vatandaşlardan destek istedi.

Ak Parti İktidarının tarım politikalarını eleştiren Örs “Ülkemizin sahip olduğu topraklar ve kaynaklar, Bizi dünyanın en büyük tarım deposu yapabilecek yeterlilikteyken, hem ineği, hem de samanı ithal eden ülke durumuna düşürüldük.

Bu iktidar döneminde, kendisini yakan, ürününü yakan çiftçilerimiz oldu bizim. Kendilerini ağaçlara zincirleyerek ormanını koruyan, elindeki bastonla, 70 yaşından sonra, protestocu olan köylülerimiz oldu bizim. Yazıktır yazık! Bu duruma derhal bir son vereceğiz”  dedi.

Türkiye’nin 5 yıl içinde tarım ve hayvancılıkta, kendi kendine yeten bir ülke olmasını hedeflediklerini söyleyen Dr. Hüseyin Örs sözlerini şöyle sürdürdü “Türkiye’yi, 5 yıl içinde tarım ve hayvancılıkta kendi kendine yeten bir ülke haline getireceğiz.

Ekilebilir tarım alanlarını artıracağız, Meraların yok olmasını engelleyeceğiz. Çiftçimizin mazotu %50 indirimli almasını sağlayacağız. Çiftçimizi bankalara ezdirmeyeceğiz. Ziraat Bankası’nın asli görevi olan tarımın finansmanına yoğunlaşmasını sağlayacağız. Çiftçimizin takipteki borçları için, faiz yüklerini kaldıracağız, krediye erişimini kolaylaştıracağız. Tarım sigortalarını yaygınlaştıracak ve maliyetlerini düşüreceğiz.”

İYİ Parti Trabzon 1. Sıra Milletvekili Adayı Dr. Hüseyin Örs konuşmasının son bölümünde Hazine arazilerinin tahsisi üzerinde durarak “Hazine arazilerini, ölçek ekonomisine uygun proje uygulayacak müteşebbislere “Üret–Hak Et Projesi” kapsamında, uzun süreliğine bedelsiz tahsis edeceğiz”  dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber