banner240
banner237
banner238

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Hüseyin Örs

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Hüseyin Örs seçim çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşlarla görüşen ve onların şikâyetlerini dinleyen Örs, yaşanan sorunlara dikkat çekiyor, partisinin çözüm önerilerini anlatıyor.

Dr. Hüseyin Örs, Maçka gezisinde bir vatandaşın “Yolsuzlukla mücadele için ne yapacaksınız?” sorusu üzerine şöyle dedi “Son ekonomik göstergelere baktığımızda durumun hiç de iç açıcı olmadığı ortada. 16 yıldır uygulanan ekonomik politikalar halkı fakirleştirdi. Halk fakirleşirken, aksine belli bir kesim de zenginliklerine zenginlik katıyor. Yoksullukla mücadele etmek için önce yolsuzluğa son vermek gerek. İYİ Parti yolsuzlukla mücadelede kararlıdır. Yolsuzluk yapan, yetimin hakkını yiyen, kim olursa olsun gözünün yaşına bakılmayacak, en ağır şekilde cezalandırılacaktır.

Yolsuzlukla mücadele için “Kamuda şeffaflık ve Ahlak Yasası’nı çıkartacaklarının altını çizen İYİ Parti Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Hüseyin Örs “Öncelikle yolsuzlukla mücadelenin yasal çerçevesini oluşturacağız ve cezai işlemleri ortaya koyacağız. Yapacağımız düzenlemeler iktidarımızın ilk 6 ayında gerçekleşecek ve uygulamaya geçecek. Yolsuzluk yapanlara verilecek cezalar caydırıcı ağırlıkta olacak” dedi.

Dr. Hüseyin Örs sözlerini şöyle sürdürdü “Partimizin yolsuzlukla mücadeledeki en temel stratejisi; rüşvet, suiistimal ve yolsuzluklara zemin hazırlayan ekonomik, sosyal ve hukuki ortamın hızla ortadan kaldırılarak ahlak ve erdem odaklı yeni bir toplum düzeninin tesis edilmesi ve yolsuzluk yapanların yanına kâr kalmaması için adli ve idari her türlü yaptırımın tavizsiz uygulanmasıdır.  Cezalar sembolik değil, caydırıcı olacak. Türkiye ekonomisine ağır zararlar vermiş ve çocuklarımızın geleceğini çalan “yandaş ekonomisini yok edeceğiz”. Yolsuzluk yapanların yanına kar kalmayacak, helal para kazanmanın baş tacı edildiği bir Türkiye vaat ediyoruz. Bunun için 24 Haziran seçimlerinde “Güneş’e Evet, Meral Akşener’e Evet” diyoruz.”

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Hüseyin Örs, Maçka ziyareti sonrası Esiroğlu Beldesi’ne giderek seçim çalışmalarına devam etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber