banner240
banner237
banner238

"İYİ PARTİ TRABZON MİLLETVEKİLİ ÖRS GÜMÜŞHANE VE BAYBURT'TA"

Programa Gümüşhane'de başlayan İYİ Parti heyeti ve Örs, burada Valilik ve Ticaret Sanayi Odası'nı ziyaret ettikten sonra esnafı gezip, vatandaşlarla sohbet ederek dertlerini dinledi.

Sonrasında Gümüşhane İl Başkanlığı ve Kelkit İlçe Başkanlığı'nı ziyaret eden Örs, teşkilat mansuplarıyla bir araya gelip fikir alışverişinde bulundu.

Gümüşhane İl Başkanlığı istişare toplantısında açıklama yapan Örs:"24 Haziran seçimlerinde her türlü baskı ve imkansızlıklara rağmen İYİ Parti seçimin tek kazananı olmuştur. 7 aylık bir süreçte sıfır oydan 5 milyon oya ulaşmış ve 43 milletvekili ile Meclise girmeyi başarmıştır. İYİ Parti'ye bu başarıyı yaşatan halkımız önümüzdeki yerel seçimlerde de İYİ Parti'ye desteğini arttırarak devam ettirecektir." dedi. 


Gümüşhane programlarından sonra Bayburt'a giden Örs akşam saatlerinde Bayburt İl Binasında partililer ile bir araya geldi. Burada bir açıklama yapan Dr. Hüseyin Örs  "Partimiz yerel seçimlere hazırlık çerçevesinde ilk etapta 31 ili kapsayacak şekilde 12 grup ve 200 kişiden oluşan "İyilik Kervanı" ile milletimizin huzurundadır. Halkımızın dertlerini dinleyip, sorunlarını nasıl çözeceğimizi anlatmak, genel ve yerel problemler üzerinde fikir alışverişi yapmak için buradayız" dedi.

Gündüz programında Bayburt Esnaf ve Kefalet Kooperatifi, Ziraat Odası, Gazeteciler Cemiyeti ve Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret eden ve bilgi alan Örs daha sonra esnafı gezerek vatandaşların dertlerini dinledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber