banner240
banner237
banner238

İYİ PARTİ YOMRA İLÇE BAŞKANLIĞI YÖNETİMİ OLUŞTU...

Saygı duydukça, işbirliği yaptıkça, insanları kucakladıkça her geçen gün daha da büyüdük ve İYİ bir aile olduk.

Siyaset bir bayrak yarışıdır ve bu bayrak yarışında her geçen gün daha güzel çalışmalar yapmak için elini taşın altına koyan ve bu bayrağı bir adım daha ileriye taşıyan İYİ Parti Yomra İlçe Teşkilatı’mızı tebrik ediyorum.

Kurulduğundan bu güne sokaklarda bayrak asan, ailesinden, çocuğundan çoluğundan zaman ayırarak yönetim kurulu toplantılarına katılan, saha çalışmalarında hiçbir çekincesi olmadan sürekli olarak koşturan 7’den 70’e tüm çalışma arkadaşlarımıza tekrardan teşekkürlerimi ve saygılarımı iletiyorum.

Yomra’lıyım ve Yomra için bu zamana kadar her zaman faydalı işler yapmak için uğraştım. Yomra kelimesini duyduğumda içimde hep bir heyecan oldu ve bu heyecanımı da hiçbir zaman kaybetmedim.

Bugün yine aynı heyecan ve çalışma azmiyle birlikte sizlerleyim. Hizmet için, Yomra için, gençlerimiz, kadınlarımız, engellilerimiz, yoksullarımız, emeklilerimiz, öğrencilerimiz daha doğrusu halkımızın tüm kesiminin ortak sesi olabilmek için varız.

Genel Başkanımız Sayın Meral AKŞENER bu kutlu yürüyüşe baş koyduğunda ‘kimseden korkmadan, gece uyumadan, gündüz oturmadan çalışacağız’ dedi. Bizler de bu bilinçle hareket ederek Yomra halkının tüm fertlerinin daha huzurlu daha mutlu yaşayabilmesi için elimizden geleni yapacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.

Bizler İYİ’yiz ve İYİ’ler mutlaka kazanacaktır.

YENİ YÖNETİMİMİZ

Zekeriya Akgül, Neşe Ay, Ayşegül Akçay, Suat Selim, İsmail Kara, İsmail Akbulut, Osman Ali Yazıcıoğlu, Ali İhsan Sağır, Hakan İnce, Halil İbrahim Korkmaz, Bülent Hacı Hamzaoğlu, Rüstem Abdioğlu, Hasan Alkan, Ayhan Gümrükçü, Akın Özcan, Erdal Iğcı, Erkan Çalık, Gökhan Kazancı, Mustafa Eroğlu, Numan Fazıl Bıyıklıoğlu, Özkan Tosun, Serhan İskender, Sinan Coşkun, Ayhan Ay, Özgür Demirel, Harun Can, Muhittin Yeşilyurt, Gökhan Ayaz, Coşkun Tuna, Ufuk Engin Selim, Erdem Kaşıkçı, Ruşen Dursun, Hasan Yılmaz, Bahattin Aksoy.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber