banner240
banner237
banner238

Saadet Partisi Trabzon milletvekili adayı Furkan Kocagöz,

Trabzon’un en genç adayı ve aynı zamanda halen üniversitede öğrenci olan Saadet Partisi Trabzon milletvekili adayı Furkan Kocagöz, seçim çalışmaları kapsamında, iftar sonrası Kalkınma mahallesinde yoğun olarak bulunan kafeleri ziyaret etti. Kocağöz vatandaşlar tarafından oldukça sıcak bir ilgi ile karşılandı.

Öğrenci aday sen misin? Sorularının muhatabı olan Kocagöz, öğrencilerin ve özellikle gençlerin de siyasette etkin bir şekilde örnek davranışlar gösterebileceğini insanlara kanıtlamış olmaktan mutlu olduğunu dile getirdi. “Bir toplumun geleceği o toplumdaki gençlerin ne derece sağlam oldukları ile ilgilidir” diyen milletvekili adayı Furkan Kocagöz, sağlam gençliğin sağlam bir gelecek olduğunu söyledi.

Kocagöz: “ Geleceği inşa edecek olan genç nesillerin, eğitimli, kültürlü, dürüst ve çalışkan olması gerektiğini her fırsatta dile getiriyoruz. Ancak şu da unutulmamalıdır ki, eğer maddi kalkınmayı manevi kalkınma ile birlikte gerçekleştiremezsek maddi kalkınmışlığımız aynı zamanda bizim felaketimizde olabilir. Bizde dünyayı sömüren diğer zalimler gibi olabiliriz. O bakımdan her zaman Milli Görüş partilerinin ilk olarak ortaya koyduğu kalkınma projesi “önce Ahlak ve maneviyat” olmuştur.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber