TRABZON'UMUZA 4 BAKAN

Rejim değişikliği anlamına gelen bu yeni düzenin, bırakın ülkemizin sorunlarını çözmesini daha da büyüteceğinden endişeliyiz.

Koşullar ne kadar zorlu olursa olsun, ülkemizin ve milletimizin çıkarlarını koruma ve kollama noktasında muhalefet görevimizi en etkili ve kararlı biçimde yerine getireceğiz.

4 TRABZON'LU BAKAN

Tüm bu olumsuzluklar içinde

Açıklanan yeni kabinede, 16 bakanın

4 ünün Trabzon kökenli olmasını memnuniyetle karşıladığımı ve görevlerinde başarılı olmalarını şehrim ve ülkem adına çok arzuladığımı kamuoyuyla paylaşmak isterim.

AKP Hükümetleri döneminde, Trabzon'a çok sözler verildi. Eski parayla onlarca katrilyon liralık yatırımlar yapıldığı söylendi. Ancak bu abartılı rakamların, devletin resmi yatırım kalemlerinde herhangi bir karşılığı olmadığı ortaya çıktı. Ulaşım ve rutin hizmet yatırımları dışında Trabzon, hak ettiği birçok yatırımı alamadı.

Trabzon gerek kentsel gelişim, gerekse temel ekonomik-sosyal ölçütler ile yatırım ve istihdam alanında Türkiye’nin diğer kentlerine göre çok gerilerde kaldı. Birçok açıdan benzeri illerin gerisine düştü.

Trabzon’un allı şanlı bakanları, ne yazık ki Trabzon’umuza olan vefa ve hizmet borçlarını yerine getirmedi.

Şimdi, bakanların dörtte birinin Trabzon kökenli olduğu bir ortamda, büyük potansiyelleri bulunan tarihin bu kadim şehrine ilgi gösterilmesini, gerekli desteklerin ve hak ettiği hizmetlerin verilmesini bekliyoruz.

Trabzonlu bakanlardan biri maliye ve hazineden sorumlu. Diğer ikisi ise Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığını yönetecek. Yani ikisi yatırımcı bakanlar, biri de suyun-kaynağın başında.

AKP'nin artık hiçbir mazereti yoktur!

Trabzon halkı artık göz boyamaları değil, gerçek, üretici, kalıcı, istihdam yaratıcı, Trabzon’un ulusal ve uluslararası potansiyellerini değerlendirecek bir bakış açısıyla yapılacak hizmetleri bekliyor ve bunu sonuna kadar hak ediyor.

Trabzon’umuza yapılacak her hizmete tüm gücümüzle destek vereceğimizden ve

Aynı şekilde Trabzon ve ülke çıkarlarına uygun olmadığını düşündüğümüz konularda da muhalefetimizi yapacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın.

Sevgi ve saygılarımla,

Ahmet KAYA

CHP TRABZON MİLLETVEKİLİ

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber