Zehra ERMİŞ AK Parti’den Trabzon Milletvekili Aday Adaylığı müracaatında bulundu

AK Parti İl Binasında İl Başkanı Haydar Revi’ye müracaat dilekçesini veren ERMİŞ , 1Kuruluşundan itibaren her kademesinde görev almaktan büyük gurur duyduğum AK Parti’nin iktidara geldiği 2002 yılından beri Türkiye her alanda büyüme gösterdi. 

Ezilenlerin gür sesi, suskun dünyanın hür sesi, mazlumların kimsesi olan Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dava arkadaşı olmaktan büyük mutluluk duyuyorum” dedi. ERMİŞ “Şehrime hizmet emenin mutluluğu paha biçilemez. Bunu yaşayan bilir. Siyasi hayatım boyunca ilk günkü aşk ile heyecanımı diri tutarak kırmadan, kırılmadan güzel Trabzon’umuza ve vatandaşlarımıza yakışır işlere imza atmaya çalıştım. 

Bundan sonra ki süreçte de Trabzon’un küresel bir marka olması için çalışacağım. Gecemi gündüzüme katarak tüm yoğunluğumu Trabzon’a vereceğim. Trabzon’un talep ve isteklerini Trabzon’un değerini ve en önemlisi Trabzon’un gücünü Ankara’da en etkin bir biçimde temsil etmek için aday adayı oluyorum. Allah çıktığımız bu yolda yüzümüzü ak eylesin” diye konuştu. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
AK Sevdalı 6 yıl önce

Yolun açık olsun abla inşAllah vekilimiz olursun biliyoruz ki bu davaya hizmetin samimiyetin ve inancından şüphemiz Yok Reis-i yanlızlığına bırakmazsın her zaman hizmet yolunda yürürsün...



Günebakış Trabzon Haber