Ağrılarımı Unuttum.

Batman'ın PKK’lı hainlerin asfaltın altına tuzakladığı patlayıcı patlatması sonrasında 8 askerin şehit olduğu saldırıda yaralanan Trabzonlu Uzman Çavuş Muhammed Salih Akyüz’ü Maçka Kuşcu Mahallesi babaocağında ziyaret eden Trabzonspor As Başkanı Hayrettin Hacısalihoğlu ve TS Teknik Direktörü Ünal Karaman Gaziye Trabzon-Fener maçına davet etme sözü vermişti.

Sözlerini yerine getiren Hayrettin Hacısalihoğlu ve Ünal Karaman gazi ve ailesi ile birlikte 5 kişiyi protokol tribününde ağırladı. Vücudunda ağır kırıklar bulunan ve henüz sandalye ile haraket edebilen Gazi Muhammet Salih maç boyunca takımı lehine tezahüratlarda bulundu. As Başkanı Hayrettin Hacısalihoğlu ve Teknik Direktörü Ünal Karaman’a teşekkür eden Gazi Muhammet Salih, “Beni ziyarete geldiklerinde çok duygulandım ve mutlu olmuştum. Fenerbahçe galibiyeti ile bütün acılarımı unuttum. Bu galibiyeti bize yaşatan yönetim, teknik heyet ve oyuncularımızı yürekten kutluyorum”dedi.

 Sağlık durumun iyiye gittiğini belirten Gazi Muhammet Salih,  10 gün yatak istirdahatı ardından Ankara Bilkent Hastanesinde fizik tedavi alacağı sözlerine ekledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber