banner240
banner237
banner238

Ateş Hattındayız!

Lig’de beş haftadır bileği bükülmeyen Samsunspor, deplasmanda karşılaştığı Balıkesirspor’a 2-0 mağlup olarak seriye son verdi.Temsilcimiz rakiplerin kazanmaya başlaması ile yeniden ateş hattına bir adım daha yaklaştı

ÜSTÜNLÜĞÜ ELİNE ALDI

Son haftaların flaş takımı Samsunspor, deplasmanda karşılaştığı Balıkesirspor’a iki golle mağlup oldu. Karşılaşmaya iki takımda kontrollü başladı. Mücadelenin ilerleyen dakikalarında üstünlüğü eline alan Samsunspor, geliştirdiği ataklarla Balıkesirspor kalesinde gol arayan kırmızı beyazlı ekip sonuca etki edemedi. İlk yarının bitiş düdüğüne kadar iki takımda golle tanışamadı ve devre golsüz berabere sona erdi.

KONTROLÜ ELİNDE 

Mücadelenin ikinci devresine baskılı başlayan ev sahibi ekip oldu. Kronometre 59’u gösterdiğinde Furkan Çil’in gelişi güzel vuruşunda top filelerle buluştu. Galibiyet golünden sonra baskılarını arttıran ev sahibi ekip 81. dakikada Nizamettin’in golü ile skora 2-0’a getirdi. Bu dakikadan sonra skor ve oyun kontrolünü elinde bulunduran Balıkesirspor, sahadan 2-0 galip ayrılarak üç puanın sahibi oldu.      

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber