BU MAHALLEDE HERKEZ SPOR YAPACAK

Trabzon’un en gözde yerleşim birimlerinden biri olan Akyazı mahallesinde halkın hareketsiz yaşamdan uzak kalması için çareler arayan muhtar Erkan Akpınar ve beraberindeki azalar, Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünü gezdi, İl Müdürü Birdal Öztürk’ten çocuk, genç ve orta yaş üzeri halkın ne tür spor ve etkinlik yapabileceğini öğrendi.

Çocuk ve gençlerin modern tesislerde basketboldan futbola, curlinden tenise kadar onlarca branşta spor yapma imkanı olduğunu anlatan İl Müdürü Öztürk, gençlik merkezinde de müzik, tiyatro ve el sanatları kursları olduğunu söyledi. Öztürk, orta yaşlı insanların ise birçok spor branşı yanında fitness salonlarından da yararlanabileceğinin altını çizdi.

Müdür Öztürk, “Bütün muhtarların bu tür farkındalık çalışmalarında bulunması, sağlıklı bir toplum için çok önemli” derken, ev ev gezip herkesi bu imkanlardan yararlanmaları için teşvik etmeye çalışacağını söyleyen Muhtar Erkan Akpınar, “Trabzon’da her türlü imkan var. Köy halkını sağlık için buralarla buluşturmak amacıyla seferberlik ilan edeceğiz” diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber