banner240
banner237
banner238

Fiili olarak değil ama Usta dönemi bitti

Fiili olarak olmasa da Trabzonspor camiasında Muharrem Usta’nın başkanlığının “bittiği” konuşuluyor. 50’inci yıl faciası yaşayan Trabzonspor’da camia kulübü şehirden yönetecek, şehirden çıkma bir başkan adayı arıyor.

Gözler Ortahisar Belediye Başkanı Metin Genç’te…  Genç’e başkanlık teklifi getirileceği konuşuluyor.  Bir başka isim de Ziya Yılmaz…  Yılmaz’ın da adı derin kulislerde seslendiriliyor. Yeniden Atay Aktuğ diyenler var.  En büyük sorun ise Muharrem Usta’nın bırakacağı borçlar.  Bu da yeni dönem aday olacakların önünde çok büyük engel teşkil ediyor.

Özak için Cumhurbaşkanı bekleniyor

Aday arama sürecinin başladığı Trabzonspor’da Faruk Özak’ı kurtarıcı olarak görenler hiç de azınlıkta değil. Özak’a baskı olduğu da biliniyor.  Trabzonspor’un derin kulislerinde Özak’ın, Cumhurbaşkanı rica ederse adayı olacağına inananlar da çoğunlukta.

Usta, Sadıklar'ı CEO olarak istiyor

Bu arada Başkan Muharrem Usta’nın beklenmedik bir hamle yapmaya hazırlandığı konuşuluyor. Trabzonlu Sabri Sadıklar'ın CEO olarak kulübün başına getirilmesi. Usta’nın Sadıkların nabzını tutacağı ama Sadıkları’ın bu zor şartlarda görevi kabul etmeyebileceği de belirtiliyor.

(fotospor)

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber