banner240
banner237
banner238

GÖLÇAYIR GENÇLİK İDDİALI GELİYOR

4 YENİ TRANFSER

Geçtiğimiz sezon Trabzon 1.Amatör Küme’de gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çeken Gölçayır Gençlik güçlü sahaya indi. Ekibinde önemli isimleri barındıran Yeşil-Beyazlılar Yeni Pelitlispor’dan Gökhan Şahin, Zağnosspor’dan Oğuzhan Pekşen, 1985 Derecikten Servet Mazlum ve Yomraspor’dan Mustafa Kurban’ı kadrosuna katarak gücüne güç kattı. Antrenörlüğünü Faruk Dedeoğlu, yaptığı Gölçayır Gençclik yeni sezonda hedefini play-off olarak belirledi.

GENÇ VE DİNAMİK

Gölçayır Gençlik Kulüp Başkanı Turgut Alemdar 2018-2019 sezonunda centilmence bir mücadeleni olması gerektiğine değinerek, “Gençleri spora yönlendirmeyi hedefliyoruz. Zirveyi mücadelesinde yer alıp gençleri profesyonele hazırlamak istiyoruz. Genç ve dinamik bir takım kurduk. Saha içerisinde sporun ahlakıyla mücadelemizi verip Trabzon halkını da beğenisini toplamayı arzu ediyoruz” dedi.

Ortaya maç  yönetsinler

Geçtiğimiz sezon lige iyi başlayıp beli bir periyotun ardından düşüş yaşadıklarına dikkat çeken Alemdar, “Hakem hatalarından ötürü olumsuzluklardan yaşadık. Ancak düşünü sadece hakemlere de bağlamıyoruz. Bizim de hatalarımız oldu. Hakem arkadaşlarımızdan da ricamız, ortaya maç yönetmeleri” dedi.

Saha sıkıntı yaşıyoruz

Yavuz Selim Sahası’nı yok olmasıyla büyük sıkıntı yaşadıklarına dikkat çeken Alemdar, “Maçların ASKF ve Akyazı’da oynanacağı söyleniyor. Akyazı’da soyunma odası yok. Sezon başlamasına kısa bir süre kaldı. Konteyner koyulacağı söyleniyor. Trabzon bunu hak etmiyor. Spor kenti dediğimiz ve sporla var olan bu şehre bu yakışmıyor. Lig başlamasına az bir süre kaldı ancak sahalar hazır değil. Bu güne kadar idman sahası sıkıntısı yaşıyorduk, şimdi buna maç sıkıntısı da eklendi. Bu çok üzücü. Trabzon futbolu her geçen gün daha da geriye gidiyor. Futbolu yönetenler bu işe daha çok sahip çıkmalılar” diye konuştu.

İlk hedef  play-off

Gölçayır Gençlik Kulübü İkinci Asbaşkanı Taner Arslan geçen yıl hedeflerini yarım kaldığına vurgu yaparak, “Bu yıl daha dikkatli hareket ediyoruz. Geçen yıldan dersler çıkardık. Aramıza kattığımız yeni isimlerle eksiklerimizi giderdik. Hocamız isteği doğrultuda transfer yapabiliriz. İyi bir hazırlık dönemi geçirerek sezona iyi bir başlangıç yapmak ilk hedef olarak play-off’ta mücadele etmeyi hedefliyoruz” dedi. Trabzon futboluna sahip çıktıklarına vurgu yapan Arslan, “Gençlerin kötü alışkanlıklarından uzak tatma adına mücadele veriyoruz. Ancak bu çabamıza destek göremiyoruz. Özellikle yetkililerden futbolla yatıp kalkan futbol ile var olan Trabzon’a daha iyi hizmet etmelerini bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber