banner240
banner237
banner238

HAKKÂRİ’DE BAYANLARDAN FUTBOL TAKIMI VAR

KADINLAR 1.LİGİNDE HAKKARİGÜCÜ MÜCADELE EDİYOR.

VALİ İDRİS AKBIYIK, HAKKARİGÜCÜ SPOR-KİREÇBURNU MAÇINI İZLEDİ

 İSMET KÖSOĞLU

HAKKÂRİ-Türkiye Futbol Federasyonu Kadınlar 1. Ligi’nde mücadele eden Hakkarigücü Spor kendi sahasında konuk ettiği KireçburnuSpor’a 3-2 mağlup oldu.

Hakkari-Merzan Futbol Sahasında oynanan müsabakayı Vali İdris Akbıyık, Yüksekova 3. Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Metin Tokel, Dağ ve Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Muammer Alper, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Nuri Öztürk, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat DilberoğluİL, kurum müdürleri ve çok sayıda sporsever izledi. Oldukça çekişmeli geçen müsabakayı rakibine karşı üstün bir oyun sergileyen Kireçburnu Spor, 3-2 kazandı. Vali İdris AKBIYIK, müsabaka sonunda ortaya koydukları mücadeleden dolayı her iki takım oyuncularını tebrik etti.

Müsabakanın devre arasında kendisine tezahüratta bulunan taraftarların yanına giderek onlarla bir süre sohbet eden Hakkâri Valisi İdris Akbıyık, daha sonra kaleye geçen bazı sporculara şut çekti. Kısa bir süre önce Şişli Kaymakamlığından Hakkâri Valiliğine atanan Vali İdris Akbıyık kısa sürede halkın sevgisini kazandı.20 yıl önce İkizdere Kaymakamı olarak mesleğe başlayan bugünkü Hakkâri Valisi İdris Akbıyık, maç izleyemeye gelen çocuklarla da yakından ilgilenerek onlara kitap hediye etti. Vali Akbıyık çocuklara başarılı olabilmeleri için bol bol kitap okumaları tavsiyesinde bulundu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber