Kasımpaşa maçında Trabzonspor’a Siirt’ten destek geliyor..

Kardeşlik projeleri her alanda büyük ilgi görüyor. Güneydoğu ve Doğu Anadolu Bölgesi ile Karadeniz arasında hayatın her alanında gönül köprüleri kurulmaya devam ediyor.

Trabzonspor sevgisinin farkı Güneydoğu ve Doğu Anadolu Bölgesi’nde bir başka hissediliyor. Birçok ilde taraftar derneklerinin olduğu bölgeden zaman zaman Trabzonspor maçlarına katılımlarda gerçekleşiyor.

Mardin-Van-Şanlıurfa-Diyarbakır ve Muş’tan sonra bu kez Siirt ilimizden taraftarlar organizasyon yaparak Trabzon’a geliyor. Aslen Trabzonlu olan Siirt Valisi Ali Fuat Atik’in desteği ile gerçekleşecek organizasyon ile Siirt’ten gelecek 150 taraftar,Trabzonspor-Kasımpaşa karşılaşmasını Akyazı Şenol Güneş Spor Kompleksi’nde bordo-mavili taraftarlarla birlikte izleyecek.

Kardeşliğimiz pekişiyor..

Siirt’ten gelecek taraftar ve gazetecileri Trabzon Valisi Yücel Yavuz ile birlikte Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ve Yomra Belediye başkanı İbrahim Sağıroğlu misafir edecek.

Ramazan ayında Trabzon’dan gelen gazetecileri Siirt’te ağırladıklarını bu organizasyonla  birlikte güzel bir gönül köprüsü kurulduğunu belirten Siirt Gazeteciler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Atilla Durak “Başta İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu olmak üzere kardeşlik projelerinde ve bu tür etkinliklerin gerçekleşmesinde emeği olan herkesten Allah razı olsun.” dedi.

Trabzonspor’un her zaman yanındayız..

Cumartesi günü saat 16.00’da Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde oynanacak karşılaşmada Trabzonspor’a tam destek vereceklerini belirten Siirtli taraftarlar ise maç öncesi yaptıkları açıklamada “Trabzonspor’un her zaman yanındayız. Yeni statta ilk kez maç izlemenin heyecanını yaşıyacağız. İnşallah ayağımız uğurlu gelir. Sadece bu maçta değil biz her zaman Trabzonspor’un yanındayız. Trabzonspor’u Siirt’te ağırlamayı çok istiyoruz. Ve bundan da büyük mutluluk duyarız.” Diye konuştular.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber