Menajeri Yusuf Yazıcı'nın satışı için Trabzon'a geliyor

Daha önce Trabzonspor alt yapısından yetişip attığı goller ve oynadıkları futbol sonrasında bir anda yıldız olup ardından 1. Lig hatta daha alt liglere düşerek kaybolan yıldızlar Yusuf Yazıcı’ya örnek oldu.

Başakşehir maçından sonra uzman ekibi ile bir araya gelen Yusuf, ''Muhammed Beşir, Yusuf Erdoğan ve Barış Memiş şimdi nerede? Bir karar vermen gerek. Ya onlar gibi olacaksın. Ya da sezon sonunda ayrılarak, kendine yeni bir yol çizmelisin'' tavsiyesi aldı.

Mesut Özil ve İlkay Gündoğan gibi yıldızların menajerliğini yapan Erkut Söğüt’ün de hafta içinde Başkan Muharrem Usta ile bir araya gelerek Yusuf Yazıcı’nın satılması için izin isteyeceği bildirildi. Söğüt’ün, Usta’dan Yusuf’un fiyatını belirlemesini talep edeceği de gelen bilgiler arasında.

Bu arada Başakşehir maçında yuhalanan Yusuf, ''önemli bir karşılaşmadan puansız ayrıldık. Üstelik çok iyi bir atmosfere rağmen. Onların arasından geldiğim için biliyorum ki tüm taraftarımız oldukça üzgün ve mutsuz. Duygularını anlıyorum. Kişisel sorumluluğumun da farkındayım. Daha iyisi için çok çalışacağız. Herkese teşekkürler'' açıklamasını yaptı.

(fotospor)

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber