banner240
banner237
banner238

Rıza Çalımbay'dan Beşiktaş açıklaması: "Karşıdaki rakibimiz..."

Trabzonpsor Teknik Direktörü Rıza ÇalımbayAytemiz Alanyaspor maçının ardından yayıncı kuruluşa konuştu. 


Alanyaspor 1-2 Trabzonspor Rıza Çalımbay'ın açıklamaları


"BİZ KÖTÜ GİTMİYORDUK"

Aslında biz ikinci yarıya kötü başlamadık. Sadece berabere kalıyorduk ve onu çok abarttılar. İnsanlar kabullenemiyordu. Bazı kesimler diyeyim. Puan, puandır diyorduk ama bu dönem geçecekti. Bu seriye son vermemiz lazımdı. Bundan önceki maçlarda elimize çok fırsat geçmişti. Bugün ilk 20 dakikadan sonra çok iyi oynadık. Pozisyonlar bulduk. "TAKIMIMA GÜVENİYORUM"

İkinci yarıda bize döndü maç. Son pasları iyi değerlendirebilseydik farklı bir şekilde buradan ayrılabilirdik. Uzun süreden sonra galip geldiğimiz için mutluyuz. Şimdi artık kendimize güvenimizi kazandık. Önümüzde Beşiktaş maçı var. Kolay maç değil. Ancak ben takımıma güveniyorum. Çıkışımızı seri olarak devam ettireceğimizi düşünüyorum. 

"BURAK YILMAZ'IN KART GÖRMESİNİ İSTEMEZDİK"

Bugün mutlaka kazanmamız gerekiyordu ama Alanyaspor'un da şiddetle puana ihtiyacı vardı. Gerginlik olabilir. Ancak tabi ki bazen biz de kulübeden çıkıyor, itiraz etmekte zorunda kalıyoruz. Bu maçın geriliminden, puan tablosundaki konumundan kaynaklanan bir şey. Burak'ın kart görmesini istemezdik. Gereksiz bir pozisyondu. Burak bir şey yapmadı ama hakem arkadaşımız kart verdi. Yapacak bir şey yok. Artık diğer arkadaşlarımızla daha iyi şeyler yapmaya çalışacağız. Beşiktaş maçı hem bizim, hem de onlar için önemli bir maç. Karşımızda son 2 yılın şampiyonu ve Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmuş bir takım var. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber