banner240
banner237
banner238

Sadri Şener, Trabzonspor'a hibe ettiği rakamı açıkladı

'Sportif başarı olmadan gelirler...' 

"Temlik iki şekilde olur. Bir dışarıdan biri kendi ödediği para ile olur. Şimdi başkanın kendi şahsi parasını kulübe vermesi yanlış olur. Borçlanmanın sonu yok. Bir önceki başkanın da mali sıkıntılar konusunda etkisi var. Trabzonspor gibi büyük bir camianın geliri olmalıdır. Sportif başarı olmadan gelirler alınamaz. İki yada üç kez Şampiyonlar Ligi'ne katılsan işi götürürsün. Sahada sonuç alamazsanız boş bir uğraşı vardır" 

'Beşinci olarak başarılı olamazsınız' 

"Her zaman temlik uygulaması vardır. Ben kulübe yanlış hatırlamıyorsam 1990'lı yıllarda 3,5 milyon dolar hibe ettim. Bizim dönemde temlik yerine para geliyordu sonra bir daha temlik geliyordu. Bir şekilde dönüyordu. Süper Kupa aldık, Şampiyonlar Ligi'ne katıldık, Türkiye kupasını kazandık böylece döndürdük. Yani şampiyon yada ikinci olmanız lazım yoksa beşinci olarak başarılı olamazsınız. " 

'Oyuncular bana göre şişiriliyor' 

"Bu oyuncular ile takımın şampiyonluğa oynaması lazım. İsimler ya şişiriliyor yada alırken kanıyoruz. Bence biraz şişirme işleri doğru. Sürekli berabere kalırsan yada yenilirsen demek ki bir eksiğin var. Rıza hocayı tanırım çok efendim, çok iyi bir insandır. Bunlar sadece hocalık için geçerli kriter midir? onu bilemem ama mütevazi hocalar o tip oyuncular seçerler o da yanlıştır" 

(Radyospor)
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Sabit çolak 6 yıl önce

Yediği parayıda açiklasin

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber