Şampiyon İMKB, kazanan dostluk!

Trabzon’da liseler arasında düzenlenen Genç Kızlar Hentbol İl Birinciliği müsabakalarında şampiyon, İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kız Takımı oldu. Çok Amaçlı Spor Salonunda yapılan ve birbirinden yetenekli gençlerin mücadele ettiği maçlar nefes kesti. Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Şubesinin organize ettiği il birinciliği müsabakalarına öğretmen ve öğrencilerin yanı sıra veliler de büyük ilgi gösterdi.

Çekişmeli geçen turnuvada zirvenin sahibi, oynadığı maçlardaki üstün performansı ile alkış alan İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Kız Takımı oldu. Şampiyon takım, bu ay içerisinde düzenlenecek olan grup maçlarında Trabzon’u temsil etme hakkı kazandı. Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi Hentol Takımı Trabzon ikinci olurken, 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi üçüncü, Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi de dördüncülüğü elde etti.

Okulsporları Şube Müdür V. Yusuf Çebi, son derece heyecanlı maçlara tanıklık ettiklerini söyledi, “Öğrencilerimizin sporla bu denli iç içe olmaları ve içlerinde birbirinden yetenekli sporcuların bulunması bizi sevindirdi” dedi. İl Müdürü Birdal Öztürk de, “Bizim için önemli olan sonuç değil, öğrencilerin spora vakit ayırmaları, güzel dostluklar kurmaları. Son derece centilmence geçen maçları izlemekten mutluluk duyduk. Hepsini kutluyorum” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber