Trabzon'da tenis il birinciliği yapıldı

10 ve 11 yaş öğrencilerin katıldığı Okulsporları Küçükler Tenis İl Birinciliğinde şampiyonlar belli oldu. Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen 2017-2018 Öğretim Yılı Okulsporları Küçükler Tenis İl Birinciliği müsabakalarında kızlarda Özel Net Ortaokulu, erkeklerde ise Özel Bahçeşehir Ortaokulu takımı zirvenin sahibi oldu.

BÜYÜK HEYACAN

Beşirli Tenis Kortlarında yapılan final müsabakaları nefes kesti. 40’ın üzerinde öğrenci kortta yeteneklerini sergilerken, birinci olan takımlar Trabzon’u gruplarda temsil hakkı kazandı.

Dereceye giren sporculara kupa ve ödüllerini okul yöneticileri Cemal Üçüncü, Kamil Aydın, Cahit Eyüboğlu ve Dilara Turçbol ile hakemler Serpil Sungur ve Abdullah Cevahir verdi.

KÜRSÜNÜN SAHİPLERİ

Kızlarda başarılı bir performans ortaya koyan Özel Net Ortaokulu birinci, İskenderpaşa O.O. ikinci, Bedri Rahmi Ortaokulu üçüncü, Özel Bahçeşehir Ortaokulu da dördüncülüğü elde etti.

Zorlu maçların oynandığı erkekler kategorisinde ise şampiyonluğa ulaşan takım, Özel Bahçeşehir Ortaokulu olurken, Bedri Rahmi Eyüboğlu Ortaokulu da ikincilikle yetindi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber